American Horror Story: Η Τζέσικα Λανγκ τραγουδά Λάνα Ντελ Ρέι


American Horror Story: Η Τζέσικα Λανγκ τραγουδά Λάνα Ντελ Ρέι

Μια ευχάριστη έκπληξη μας επιφύλασσαν οι δημιουργοί του American Horror Story, οι οποίοι μας παρουσίασαν μια εκπληκτική ερμηνεία ενός από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της Λάνα Ντελ Ρέι από την υπερταλαντούχα Τζέσικα Λανγκ.

Στο επεισόδιο  που προβλήθηκε την Τετάρτη από το FX, η Έλσα Μαρς, ο χαρακτήρας που υποδύεται η αγαπημένη ηθοποιός ερμήνευσε με απόλυτη επιτυχία το τραγούδι «Gods and Monsters» που έγραψε και τραγούδησε η Λάνα Ντελ Ρέι και το οποίο περιλαμβάνεται στον τελευταίο της δίσκο με τίτλο «Paradise».

Συναισθηματική και δυναμική ταυτόχρονα, η Τζέσικα Λανγκ κατάφερε να προσεγγίσει την αισθαντική ερμηνεία της Λάνα τόσο πολύ, που ακόμα και οι φανατικοί θαυμαστές της τραγουδίστριας ενθουσιάστηκαν με την συγκεκριμένη εκτέλεση του τραγουδιού.

Η βερσιόν αυτή είναι διαθέσιμη για κατέβασμα στο iTunes, όπως και τα υπόλοιπα τραγούδια που ακούστηκαν και θα ακουστούν στον τέταρτο κύκλο του American Horror Story, μεταξύ των οποίων το Life on Mars από την Λανγκ και το Criminal που ερμηνεύει η Σάρα Πόλσον.

Ο τέταρτος κύκλος έχει ξεκινήσει δυναμικά και μας αρέσει πολύ.

Tags American Horror Story, Τζέσικα Λανγκ, Λάνα Ντελ Ρέι, jessica lange, lana del rey


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8846 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3901 s // Total time: 3.2747 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X