Kακιές συνήθειες: 'H μήπως και όχι;


 Kακιές συνήθειες:

Μπορεί να θεωρούνται κακές συνήθειες αλλά ποιος το λέει αυτό; Οι άλλοι; ήρθε η ώρα να απαντήσετε και να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας  

Μασάτε συνεχώς τσίχλα: Ναι δεν αμφιβάλλει κανείς πως κάποιες φορές το μάσημα της τσίχλας ακούγεται ενοχλητικό στα αυτιά των άλλων, αλλά να ξέρετε πως εκείνη την ώρα ενεργοποιεί 8 τμήματα του εγκεφάλου και βελτιώνει την αυτοσυγκέντρωσή σας.


Αμελείτε τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού: Αν και πρέπει να το παραδεχτείτε πως είναι από τις χειρότερες συνήθειες σας, επιστήμονες Βρετανικού πανεπιστημίου δήλωσαν πως η υπερβολική καθαριότητα ενός σπιτιού το κάνει να μοιάζει αποστειρωμένο και οι ένοικοι γίνονται πιο ευάλωτοι σε μικρόβια και αλλεργίες. Άντε τυχεροί! Απλά μη το βρείτε σα δικαιολογία και καταλήξετε να συγκατοικείτε ξαφνικά με την μικρή Τερέζα.


Πίνετε αλκοόλ: Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Προς Θεού! Έρευνες απλώς έδειξαν πως η κατανάλωση μερικών αλκοολούχων ποτών( με μέτρο και σύνεση πάντα) μπορεί να προστατέψει την υγεία σας. Το κόκκινο κρασί, για παράδειγμα, προλαμβάνει τις καρδιακές παθήσεις και κάποιους τύπους καρκίνου. Αν, λοιπόν, δεν το παρακάνετε, το κρασί θα μείνει για πάντα φίλος σας!

Tags ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ, εαυτος, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ, τσιχλα, ποτο, αλκοόλ, ΝΥΧΤΑ, ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9627 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3389 s // Total time: 2.3016 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X