Jimmy Choo: To άρωμά του


Jimmy Choo: To άρωμά του

Ο άνδρας Jimmy Choo έχει μια έμφυτη αυτοπεποίθηση με ίχνη άποψης ροκ-εν-ρολ και έναν υπαινιγμό από Mayfair playboy της δεκαετίας του 60. Έχει μια άνετη στάση και μια σιγουριά, ένα απροκάλυπτα αρρενωπό στυλ, και μια εξευγενισμένη αίσθηση για τη λεπτομέρεια και την επαναστατική αίσθηση του χιούμορ.

Από το 2011 όταν λανσαρίστηκε η πρώτη ανδρική συλλογή του οίκου, η συλλογή έχει εξελιχθεί σε μια ευρεία και ευέλικτη προσφορά από παπούτσια, τσάντες, μικρά δερμάτινα ήδη και ζώνες. Μια εξέλιξη κλασσικών ανδρικών αντικειμένων σε μια σύγχρονη και μοντέρνα ερμηνεία για τον άνδρα της πόλης. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι ζωτικής σημασίας με τις λεπτομέρειες σχεδιασμού να κρύβουν κάποια υπερβολή, όπως υπερμεγέθη φούντες, καμουφλαρισμένα σχέδια και παραστάσεις, που κοσμούν κλασσικά αντικείμενα όπως παπούτσια με παρακμιακά τελειώματα σε δέρμα πύθωνα και κροκόδειλου.

Επεκτείνοντας τον τρόπο ζωής του Jimmy Choo, ο οίκος αποκαλύπτει το εναρκτήριο ανδρικό άρωμα Jimmy Choo MAN, συλλαμβάνοντας το πνεύμα του άνδρα Jimmy Choo σε ένα αναβράζων άρωμα.

«Βλέπω το άρωμα σαν ένα ακόμα αξεσουάρ; Ήθελα να δημιουργήσω ένα αντικείμενο πόθου για τον άνδρα Jimmy Choo προάγοντας το ελεύθερο του πνεύμα και φιλοφρονώντας την άνετη αίσθηση του στυλ του.» Sandra Choi, Δημιουργική Διευθύντρια Jimmy Choo.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ

Το Jimmy Choo MAN είναι ένα πολύ φρέσκο, ξυλώδες, αρωματικό fougère άρωμα. Το άρωμα ανοίγει με τραγανή ζωντάνια που συμπληρώνεται με ήρεμες νότες λεβάντας. Ουσία από Μανταρίνι απαλύνει τις νότες εσπεριδοειδών και ανακατεύεται μαζί με τη λεπτή γλυκύτητα από νότες πεπονιού. Τραγανές νότες από γεράνι, συνοδεύουν τα φύλλα ανανά, καταλήγοντας σε ένα ζωντανό άρωμα που συνδυάζεται αρμονικά πάνω στο δέρμα.

Τέλος, το μεθυστικό πάθος από σπάνιο πατσουλί διανέμει τη μελαγχολική πεμπτουσία και τη σαγηνευτική του ιδιοσυγκρασία, μεταφέροντας τις αισθήσεις σε ένα άλλο κόσμο όπου μια ορχήστρα από νότες βάσης και αρμονίες από ζεστά, με βάση το κεχριμπάρι ξύλα, αναμειγνύονται για να σχηματίσουν ένα άρωμα υπογραφή που είναι διακριτικό και γοητευτικό.

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Κορυφή: Λεβάντα
Καρδιά: Φύλλα Ανανά
Βάση: Πατσουλί


ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Το μπουκάλι εμπνεύστηκε από μια φιάλη-αντίκα, που αντιπροσωπεύει το παραδοσιακό σχεδιασμό διαποτισμένο με το επαναστατικό ύφος του ροκ-εν-ρολ.Ψυχρό μεταλλικό χρώμιο συνδυάζεται με ζεστές αποχρώσεις του γκρι. Το αρχιτεκτονικό σχήμα του μπουκαλιού είναι εγγενώς αρσενικό με δυνατές, καθαρές γραμμές και λιτές λεπτομέρειες.

Το μοναδικό, λείο, καμπυλωτό σχήμα του αντανακλά την πρωτοτυπία. Λακαρισμένο και κομψό, το γυαλί του μπουκαλιού προσδίδει στο άρωμα μια αίσθηση μυστηρίου. Αναφερόμενο στην υπογραφή του Jimmy Choo, το καπάκι είναι ντυμένο με ανάγλυφο δέρμα προσθέτοντας μια πολυτελή και ζεστή λεπτομέρεια στο άρωμα, που έρχεται σε αντίθεση με τη ψυχρότητα του μεταλλικού χρωμίου.

Το εξεζητημένο πακέτο έχει εμπλουτιστεί με ένα υπερυψωμένο σχέδιο οφθαλμαπάτης από ανάγλυφο δέρμα κροκοδείλου σε ένα μείγμα αντίθεσης χρωμάτων, όπως ένα μεταλλικό γλυπτό. Η ονομασία Jimmy Choo MAN εμφανίζεται σε αποχρώσεις του μαύρου και τελείωμα στο χρώμα του χρωμίου.

Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρόσωπο της καμπάνιας Jimmy Choo Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014 είναι ο Βρετανός ηθοποιός Kit Harington.

Γυρισμένη από το διάσημο φωτογράφο Peter Lindbergh, η καμπάνια συλλαμβάνει την άνετη στάση και τη σαγηνευτική αρρενωπότητα του Kit μέσα από το παιγνίδι του απαλού φωτισμού σε μια άκρως σέξι καμπάνια.

«Ο Kit ενσαρκώνει στην εντέλεια τον άνδρα Jimmy Choo. Έχει μια φυσική και σαγηνευτική αρρενωπότητα και μια αβίαστη αίσθηση του στυλ. Η άνετη στάση του και ο καυτός αισθησιασμός του απεικονίζουν ένα αληθινό Άγγλο τζέντλεμαν.»
Sandra Choi - Δημιουργική Διευθύντρια, Jimmy Choo

«Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος και ήταν τιμή μου να επιλεγώ ως το πρόσωπο μιας τόσο μεγάλης σε υπόληψη μάρκας και να παίξω ένα ρόλο στο καθορισμό του ποιος είναι ο άνδρας Jimmy Choo.»
Kit Harington.

Ο Kit Harington πρωταγωνιστεί στη βραβευμένη με Emmy και Χρυσή Σφαίρα τηλεοπτική σειρά Game of Thrones, στο κύριο ρόλο του Jon Snow. Επίσης, πρωταγωνιστεί στην επική ταινία Pompeii, η οποία προβάλλεται σε όλες τις κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως.

Η ΣΕΙΡΑ

Jimmy Choo MAN Eau de Toilette 30ml, €40.00
Jimmy Choo MAN Eau de Toilette 50ml, €55.00
Jimmy Choo MAN Eau de Toilette 100ml, €77.00
Jimmy Choo MAN After-Shave Balm 150ml, €24.00
Jimmy Choo MAN Shower Gel 150ml, €22.00
Jimmy Choo MAN Deo Stick 75gr, €18.00

Τη σειρά Jimmy Choo MAN μπορείτε να τη βρείτε στα καταστήματα Beautyline σε όλες τις πόλεις.

Tags αρωμα, ανδρας, ανδρικο, Jimmy Choo


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2843 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4063 s // Total time: 2.6906 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X