Οι 6 χειρότεροι λόγοι για να μείνεις σε μία σχέση


Οι 6 χειρότεροι λόγοι για να μείνεις σε μία σχέση

Όταν μία σχέση δεν είναι υγιής καλύτερα να βάζεις τέλος! Σε τίποτα δε θα ωφελέσει το να μείνεις σε κάτι που δε σε ολοκληρώνει και δε σε γεμίζει σαν άνθρωπο.  

1. Δεν έχει κάνει τίποτα λάθος (ή “Είναι πολύ καλό παιδί”).
Το ότι δεν κάνει τίποτα λάθος δε σημαίνει πως κάνει τα πάντα σωστά. Σίγουρα αξίζεις κάποιον καλύτερο που θα κάνει λάθη αλλά θα χαίρεσαι που είσαι μαζί του παρόλα αυτά.

2. Με αγαπάει πάρα πολύ (ή “Νοιάζεται πολύ για τη σχέση μας” ή “Μου φέρεται πολύ καλά”).
Ναι! Οι καλοί άνθρωποι είναι συνήθως έτσι αλλά κάνουν το ίδιο για οποιονδήποτε. Το ότι ο άλλος σε αγαπάει πολύ δε σημαίνει ότι πρέπει να τον αγαπάς και εσύ. Είναι τεράστιο λάθος να σκέφτεσαι πως αυτό που σου αρέσει περισσότερο στη σχέση σου είναι το πόσο πολύ σε αγαπάει το αγόρι σου.

3. Θα ήταν απαίσιο να χωρίσω (ή “Δε θέλω να το σκεφτώ αυτή τη στιγμή” ή “Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή”).
Δε θα σταματήσει ποτέ να μη σου φαίνεται απαίσια αυτή η ιδέα. Οι χωρισμοί είναι απαίσιοι άσχετα από το αν χωρίζεις εσύ τον άλλον ή αυτός εσένα. Και η αλήθεια είναι πως δε θα σου δωθεί ποτέ η τέλεια ευκαιρία για να χωρίσεις. Πάντα θα έχεις άλλα πράγματα στο μυαλό σου και ποτέ δε θα είναι η κατάλληλη στιγμή.

4. Δε θέλω να τον πληγώσω
Μπορεί να μην θέλεις αλλά πρέπει να το κάνεις για το καλό και των δυο σας. Είναι απαίσιο και δειλό να μένεις σε μία σχέση μόνο και μόνο επειδή φοβάσαι μήπως πληγώσεις τα συναισθήματα του συντρόφου σου. Θα ήθελες να μείνεις σε μία σχέση που δε σε γεμίζει μόνο και μόνο για να μη στενοχωρήσεις τον άλλον; Πώς θα ένιωθες αν μάθαινες εσύ ότι ο αγαπημένος σου είναι μαζί σου επειδή φοβάται να σου πει να χωρίσετε;

5. Αυτή τη στιγμή τον αγαπάω
Έμεινες στα πρώτα στάδια της σχέσης σας χωρίς να νιώθεις πάρα πολλά πράγματα γι’αυτόν μέχρι που έμαθες να τον αγαπάς. Μπορεί να τον αγαπάς αυτή τη στιγμή αλλά δεν έζησες τα παθιασμένα πρώτα ραντεβού που πάντα ονειρευόσουν. Και οι δυο σας αξίζετε να βρείτε κάποιον άλλον που θα σας παθιάζει και θα κάνει τις καρδιές σας να χτυπάνε σαν τρελές.

6. Φοβάμαι να μείνω μόνη (ή “Δεν πιστεύω πως θα βρω κάτι καλύτερο” ή “Μου αρέσει να βρίσκομαι σε σχέση”)
Αυτή η σκέψη δεν κολακεύει κανέναν από τους δύο. Αν μένεις με κάποιον επειδή φοβάσαι να μείνεις μόνη το οφείλεις και στους δύο να ψάξεις να βρεις κάποιον άλλον. Ο σύντροφός σου αξίζει την εκτίμησή σου και όσο μένεις μαζί του επειδή ανησυχείς μήπως δεν βρεις κάποιον άλλον, δεν τον εκτιμάς.

Tags σχεση, ερωτας, ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ, τελος, αγαπη, ΠΛΗΓΩΝΩ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3639 s (249 Queries.) // Parse time: 0.9910 s // Total time: 4.3549 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X