"Μαζί στη ζωή": ξεκινά σήμερα ο παγκύπριος έρανος


"Μαζί στη ζωή": ξεκινά σήμερα ο παγκύπριος έρανος

Με σύνθημα \"με μόνο 2 ευρώ συνεχίζουμε μαζί στη ζωή\" ξεκινά σήμερα ο παγκύπριος έρανος του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ).

Από  τις 3-6 Οκτωβρίου, εθελοντές του ΠΑΣΥΚΑΦ καθώς και η Πρέσβειρα της εκστρατείας Ευρυδίκη, θα βρίσκονται σε κεντρικούς δρόμους και υπεραγορές , όπου το κοινό θα μπορεί να κάνει την εισφορά του.  Ο έρανος διεξάγεται βάσει του νόμου για τη διενέργεια εράνων 41/73, κεφ. 95 και τους σχετικούς κανονισμούς. Όλοι οι εθελοντές θα φέρουν μαζί τους την εξουσιοδότηση για τον έρανο.  Όλες οι εισφορές προς τον ΠΑΣΥΚΑΦ αφαιρούνται από το φορολογητέο εισόδημα. Ο παγκύπριος οδικός έρανος εντάσσεται στα πλαίσια της εκστρατείας ‘Μαζί στη ζωή’ η οποία θα συνεχίσει με διάφορες εκδηλώσεις μέχρι το τέλος Οκτωβρίου με στόχο τη συλλογή του ποσού των €500000, ποσό απαραίτητο για τη συνέχιση των υπηρεσιών του ΠΑΣΥΚΑΦ, Κατ’ Οίκον Νοσηλευτική και Ανακουφιστική Φροντίδα, Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη, Φυσιοθεραπεία, Κλινικές Λεμφοιδήματος, Μεταφορά Ασθενών, Κέντρα Ημέρας και για αντιμετώπιση των αυξανομένων αναγκών στα θέματα καρκίνου στην Κύπρο.

Info: Όλες οι υπηρεσίες του ΠΑΣΥΚΑΦ προσφέρονται παγκύπρια, δωρεάν. Μέγας Χορηγός της εκστρατείας είναι η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, Διαχρονικός Χορηγός είναι η Universal Life και Χορηγός η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα Λτδ. Tηλ. ΠΑΣΥΚΑΦ 22 34544

Tags έρανος, φιλανθρωπικό, go out, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0397 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2647 s // Total time: 2.3045 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X