"Η Κάρι Μπράντσο ήταν μεγάλη πόρνη"


"Η Κάρι Μπράντσο ήταν μεγάλη πόρνη"

Ποιος συμπρωταγωνιστής της το είπε;

Είναι ίσως ο άνθρωπος που  αγάπησε περισσότερο μετά τον εαυτό της και τις φίλες της και του δόθηκε ολοκληρωτικά. Και όμως εκείνος  σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε ότι η Κάρι Μπράντσο είναι "Μεγάλη πόρνη", ισχυρή κι έξυπνη γυναίκα.

Πρόκειται για τον Mr Big ή κατά κόσμον Κρις Νοθ που παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη και μίλησε για την μεγάλη επιτυχία του ρόλου του αλλά και της περίφημης σειράς "Sex and the City".

"Στην αρχή με γνώρισαν με το "Νόμος & Τάξη" που είχε επιτυχία, αλλά στη συνέχεια, έκανα το "Sex and the City", που ήταν ένα τελείως διαφορετικό πράγμα. Η αντίδραση σε αυτη τη σειρά ήταν, απλά συντριπτική και συγκλονιστική, ειλικρινά. Δεν νομίζω ότι το ξεπέρασα ποτέ. Άλλαξε εντελώς τη ζωή μου. Όταν ήμουν νεότερος, είχα αγανακτήσει και δεν το παραδεχόμουν. Πίστευα οτι έχω καταστρέψει αυτή την εικόνα, αλλά οι άνθρωποι θέλουν να σε δούν όπως εκείνοι θέλουν να σε δουν".

Ο 59χρονος ηθοποιός σήμερα παίζει τον Κυβερνήτη του Ιλινόϊς Πίτερ Φλόρικ στο CBS και το "Τhe Good Wife".  Αρκετοί μπορεί να συγκρίνουν τον Φλόρικ με τον Μρ Big, αλλά εκείνος δεν το βλέπει έτσι: " Ο Μεγάλος ήταν ισχυρός, διότι είχε πολλά χρήματα και φαινόταν να έχει το πάνω χέρι στη σχέση, αλλά συναισθηματικά ήταν ένα ναυάγιο. Στην πραγματικότητα, δεν ήταν έτσι. Ένα από τα πράγματα που λέω στους ανθρώπους για τον Mr.Big είναι ότι ποτέ δεν προσπάθησε να προσποιηθεί ότι ήταν κάτι άλλο από αυτό που ήταν. Η Κάρι ήταν εκείνη που ποσπάθησε να προσποιηθεί ότι εκείνος  ήταν κάτι που δεν ήταν. Ο "κ. Μεγάλος" ήταν πάντα ειλικρινής για τον εαυτό του. Ποτέ δεν την απάτησε. Απλά η σχέση δεν λειτούργησε, και πήγε να την παντρευτεί, ενώ εκείνη πήγε... ; Πόσους "δεσμούς", φίλους είχε εκείνη; E; Ήταν μεγάλη πόρνη!" είπε χαριτολογώντας. "Υπάρχει μια λανθασμένη αντίληψη ότι η Κάρι ήταν θύμα του, και αυτό δεν ίσχυε. Ήταν μια ισχυρή, έξυπνη γυναίκα."

Tags Sex and the City, Carrie Bradshaw, Mr big, κρις νοθ, chris noth


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0749 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3605 s // Total time: 2.4354 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X