Naked Yoga: Αυτό είναι το νέο trend


Naked Yoga: Αυτό είναι το νέο trend

Μετά τη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο, ήρθε η σειρά των Λονδρέζων να κάνουν γιόγκα γυμνοί.

Το Λονδίνο είπε «ναι» στη naked yoga, τη νέα τάση που έρχεται από την Αμερική και θέλει τους γιόγκι να βγάζουν τα ρούχα τους. Το στούντιο Bold & Naked στο Τσέλσι, σύστησε στους μαθητές του ένα καινούριο μάθημα, το οποίο υποτίθεται ότι τους παρέχει έναν νέο τρόπο για να επικεντρωθούν στην απόλαυση του σώματός τους, χωρίς ίχνος σεξουαλικής διάθεσης.

«Υπάρχουν πολλά στοιχεία που μας διαχωρίζουν σε ένα συνηθισμένο μάθημα γιόγκα, όπως οι μάρκες των ρούχων που επιλέγουμε ή το πώς δείχνουμε όταν τα φοράμε. Όταν όμως είμαστε γυμνοί, είναι σαν να είμαστε όλοι το ίδιο» έχει δηλώσει στη Daily Mail η Vanessa Kennedy, μαθήτρια της naked yoga. Φαίνεται όμως ότι η naked yoga δεν έχει αφήσει αδιάφορους ούτε τους celebrities. Ο Matthew McConaughey έχει δηλώνει οπαδός της, η Lady Gaga κάνει γιόγκα γυμνή σε ένα από τα βίντεό της, ενώ ένας σύζυγος φωτογραφίζει τη γυναίκα του – που τυχγάνει να είναι μοντέλο – σε μία σειρά στάσεων naked yoga.

Όσο παράξενο κι αν φαίνεται σε κάποιους, η πρώτη επαφή των Λονδρέζων με τη naked yoga στέφθηκε με επιτυχία. Στον αντίποδα αυτών που δεν μπορούν να καταλάβουν πώς υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για να βρεθούν γυμνοί ανάμεσα σε ξένους, η ιδέα της νέας αυτής πρακτικής έγκειται στο ότι είναι μια καλή ευκαιρία να αποβάλεις τις όποιες ανασφάλειές σου. «Τα σχόλια που εισέπραττα από τα μαθήματα ήταν τόσο θετικά, ακόμη κι από την πρώτη ημέρα. Ήμουν ενθουσιασμένη, κι ακόμη είμαι, από τα μηνύματα που λαμβάνω από όλους τους ανθρώπους που έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα» λέει η Annette, ιδρύτρια του Naked Yoga London. «Οι άνθρωποι αποδέχονται περισσότερο τον εαυτό τους, τους απασχολούν λιγότερο θέματα βάρους, νιώθουν λιγότερο αμηχανία και δεν είναι τόσο επικριτικοί με τον εαυτό τους αλλά και τους εαυτούς τους» συμπληρώνει.

Ακούγοντάς το για πρώτη φορά, περιμένει κανείς ότι οι άνθρωποι που κάνουν γιόγκα γυμνοί έχουν εκπληκτικά σώματα. «Ο πρώτος μου φόβος ήταν ότι όλοι θα είχαν τέλειο σώμα από τη γιόγκα, αλλά ανακουφίστηκα όταν είδα ότι έδειχνα σχεδόν φυσιολογικοί. Υπήρχαν άνθρωποι από είκοσι έως εξήντα ετών, άντρες και γυναίκες, και όλοι είχαμε διαφορετικά σώματα» περιγράφει η δημοσιογράφος  την εμπειρία της στη daily mail.

«Δεν υπάρχει πιο απολαυστικό πράγμα από το να κάνεις γυμνός yoga. Απόλυτη ελευθερία κινήσεων και μαγική σύνδεση με το σώμα σου. Οπότε θεωρώ ότι αξίζει να το δοκιμάσεις τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου» μας λέει η Νίκη Χάγια, Yoga Instructor. Να περιμένουμε τη σειρά μας;

Tags yoga, naked yoga, fitness, Σώμα, γιόγκα, γυμναστικη, άσκηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0048 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3658 s // Total time: 2.3706 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X