Πώς να ξεπεράσεις τον πρώην σου μία και καλή


Πώς να ξεπεράσεις τον πρώην σου μία και καλή

Ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις τον πρώην σου μια και καλή! Διέγραψέ τον αμέσως!  

1. Διέγραψε τα στοιχεία του. Αν δεν θέλεις να ζήσεις το κλασικό ρεζίλη της μεθυσμένης που τηλεφωνεί στο πρώην και κλαίγεται, τότε ξέρει τι πρέπει να κάνεις. Σβήσιμο συνομιλιών, τηλεφώνου και περιορισμός σε facebook και instagram.

2. Δεν συζητάς με τις φίλες σου για τον πρώην. Εκτός του ότι κάποια στιγμή θα γίνεις βαρετή, δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι τα παλιά και να προσπαθείς να ακούσεις μία κουβέντα του στιλ »μπορεί να σε θέλει ακόμη» ή «έκανε βλακεία, θα επιστρέψει» …πολύ απλά δεν θα την ακούσεις αλλά και να την ακούσεις δεν θα το εννοούν.

3. Μην πηγαίνεις στα ίδια στέκια με εκείνον. Μπορεί να θέλεις να τον δεις, μπορεί να σου λείπει, μπορεί, μπορεί, μπορεί..σκέψου μόνο πως 1.Θα το καταλάβει,2.θα δείξεις ότι είσαι αδύναμη και τον θέλεις πίσω,3. Δεν ξέρουμε τι θα γίνε ι αν όντως τον συναντήσεις αλλά σίγουρα θα έχει κακή εξέλιξη.

4. Μην προσπαθείς να δείξεις καλύτερη μόνο και μόνο για να το δει αυτός. Μην ανεβάζεις συνέχεια φωτογραφίες και χαρούμενα τραγούδια ενώ πριν μία εβδομάδα μετά βίας κοιτούσες τις ενημερώσεις σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να καταλάβεις εσύ πως νιώθεις με τον εαυτό σου και όχι να προσπαθείς να πείσεις όλους τους άλλους για το αντίθετο.

5.Κάνε πράγματα που να σε γεμίζουν. Δούλεψε σκληρά, ξύπνα το πρωί με κέφι, βγάλε βόλτα το σκύλο σου, κάνε πιο συχνά το αγαπημένο σου hobby και γενικά ζήσε τη στιγμή. Αν δεν θέλει να είναι μαζί σου μία, εσύ δεν θέλεις δέκα. Μην χαλάς την ενέργεια σου σε ανθρώπους που δεν σπαταλάνε το παραμικρό πράγμα

Tags πρώην, συντροφοσ, ερωτας, αγαπη, χωρισμος, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, φιλια, φίλοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8999 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3992 s // Total time: 2.2991 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X