10 μυστικά για καλύτερο οργασμό


10 μυστικά για καλύτερο οργασμό

Ένας καλύτερος οργασμός ποτέ δεν έβλαψε κανένα...  

1.      Βρες τη σωστή στάση: Μία στάση που θα διευολύνει την τριβή της κλειτορίδας κατά τη διείσδυση είναι αυτό που χρειάζεσαι. Δοκίμασε να είσαι από πάνω έτσι ώστε η κλειτορίδα σου να είναι σε άμεση επαφή με την ηβική του χώρα. Ή εναλλακτικά μπορείς να ξαπλώσεις και να βάλεις ένα μαξιλάρι κάτω από τα οπίσθιά σου.

2.      Καθοδήγησέ τον: Χρυσός κανόνας: Πες στον σύντροφό σου τι πρέπει και πως πρέπει να το κάνει.

3.      Εξασκήσου μόνη σου: Για να ξέρεις τι είναι αυτό που σε ερεθίζει περισσότερο και ποια είναι τα «δυνατά» σου σημεία, θα πρέπει να φροντίσεις να τα ανακαλύψεις πρωτίστως μόνη. Η συμβουλή, λοιπόν, είναι… αυνανισμός.

4.      Κάνε γυμναστική: Οι ασκήσεις Kegel γυμνάζουν τους μύες του πυελικούς εδάφους (ή αλλιώς τους «μύες του σεξ») που στηρίζουν τη μήτρα, την ουρήθρα, την ουροδόχο κύστη και τον όρθρο. Πώς θα τις κάνεις: Άδειασε την ουροδόχο κύστη σου, ξάπλωσε το έδαφος ή το κρεβάτι και σφίξε τους πυελικούς μύες (για να τους καταλάβεις ποιοι είναι την ώρα που ουρείς διέκοψε την ούρηση και νιώσε τους μύες που σφίγγουν). Κράτησε τη συστολή για πέντε δευτερόλεπτα και έπειτα χαλάρωσε για άλλα πέντε. Επανέλαβε συνεχόμενα για 4 με 5 φορές. Μετά, επανέλαβε κρατώντας τη συστολή για δέκα δευτερόλεπτα και χαλάρωσε για άλλα δέκα. Επανέλαβε την άσκηση ημερησίως, τρεις φορές, από πέντε λεπτά.

5.      Βάλε λίγο… ρίσκο στη ζωή σου: Έρευνες έχουν αποδείξει ότι δραστηριότητες που σας φέρνουν στα… άκρα, ανεβάζουν τα επίπεδα της ντοπαμίνης στο εγκέφαλο και προκαλείται σεξουαλική διέγερση. Ίσως να το σκεφτείτε να κάνετε μαζί αναρρίχηση;

6.      Βάλε την (ερωτική) ταινία να παίζει: Τα ερωτικά εγχειρίδια και οι ερωτικές ταινίες δεν είναι μόνο τροφή για τα μάτια. Μπορεί να προκαλέσουν διέγερση με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

7.      Βάλε φαντασία στα προκαταρκτικά: Αν χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να έρθεις σε διάθεση για σεξ, ξεκίνα στέλνοντας ερωτικά μηνύματα στον σύντροφό σου.
 

8.      Χαλαρώστε: Έρευνες έχουν αποδείξει ότι το εργασιακό στρες μειώνει τη σεξουαλική επιθυμία της γυναίκας. Φρόντισε, λοιπόν, όταν μπαίνεις στην κρεβατοκάμαρα να αφήνεις τις σκοτούρες εκτός

9.      Έλεγξε τα φάρμακά σου: Υπάρχουν φάρμακα, κυρίως τα αντικαταθλιπτικά, που μειώνουν την επιθυμία για σεξ. Καλό, λοιπόν, θα ήταν να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για το πώς μπορείς να ρυθμίσεις την κατάσταση.
 

10.  Αναζήτησε βοήθεια νωρίς: Αν έχεις συστηματικά πρόβλημα με τον οργασμό σου (που μπορεί να οφείλεται σε παθολογικά αίτια όπως χαμηλή τεστοστερόνη ή διαταραχές του νευρικού συστήματος) καλό θα ήταν να αναζητήσεις τη βοήθεια ενός ειδικού. Μπορεί, βεβαίως, να υπάρχουν ζητήματα στη σχέση, όπου και σ’ αυτή την περίπτωση η βοήθεια ενός θεραπευτή θα ήταν μία καλή επιλογή.

Tags οργασμός, σεξ, ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ, αντρας, γυναίκα, γυμναστικη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1930 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2889 s // Total time: 2.4819 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X