Ελληνίδα ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί!


Ελληνίδα ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί!

Διανύει τους δυο πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ο πελαργός χτύπησε την πόρτα της γνωστής ηθοποιούς Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η ηθοποιός διανύει τους δύο πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και λέει σε πελάγη ευτυχίας με σύζυγό της επιχειρηματία, Νικηφόρο Χαραγκιώνη.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες έκανε το πρώτο της υπερηχογράφημα, ενώ έθεσε και τον εαυτό της εκτός θιάσου, στην παράσταση "Μυστικοί Αρραβώνες", όπου επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει φέτος.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη  πέρασε δυο πολύ δύσκολα χρόνια,με το χαμό της μητέρας της το καλοκαίρι του 2012, ενώ ήταν μόλις τρεις μήνες παντρεμένη, από ατύχημα στο εξοχικό τους στο Λαγονήσι, χωρίς να κρύψει ποτέ πόσο δύσκολα περνούσε και ότι χρειαζόταν την βοήθεια ψυχολόγου.

Σαν να μην έφτανε αυτό, είχε και η ίδια ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, πέφτοντας από ύψος περίπου τεσσάρων μέτρων από το μπαλκόνι της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αυχένα και στο πόδι.

Το κερασάκι στην τούρτα, ήταν όταν πέρυσι κατά τη διάρκεια της παράστασης "Κουρδιστό Πορτοκάλι", ράγισε το πόδι της στη σκηνή, όταν χτύπησε σε κομμάτι του σκηνικού.

Όλα αυτά ανήκουν όμως στο παρελθόν, μιας και η άφιξη του πελαργού θα φέρει ξανά την χαρά στο πρόσωπο της Ευδοκίας.

Tags Ευδοκία Ρουμελιώτη, showbiz κύπρος, gossip, διασημοι, Νικηφόρος Χαραγκιώνης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0105 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3856 s // Total time: 2.3961 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X