Fashion απορία: «Τι πρέπει να προσέξω για να φορέσω σωστά το καλσόν μου;»


Fashion απορία: «Τι πρέπει να προσέξω για να φορέσω σωστά το καλσόν μου;»

Το καλσόν είναι ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ πολλών γυναικών αλλά είναι ταυτόχρονα και ένα κομμάτι αρκετά επικίνδυνο γιατί αν φορεθεί λάθος μπορεί καταστρέψει την εμφάνισή σας.  

Η απάντηση στο πότε μπορεί να φορεθεί το καλσόν και με ποιον τρόπο, σίγουρα δεν είναι και η πιο εύκολη, γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ όμως, για να κάνουμε τα σύνθετα απλά. Διαβάστε λοιπόν μερικές από τις συμβουλές μας σχετικά με το επίμαχο θέμα.

1. Το μυστικό είναι να ακολουθήσετε τα μηνύματα που στέλνει το σώμα σας. Αν λοιπόν κρυώνετε σημαίνει πως το κλίμα είναι κατάλληλο για να «σηκώσει» και το καλσόν σας. Μην πέσετε στην παγίδα να το φορέσετε όταν η θερμοκρασία δεν είναι αρκετά χαμηλή, απλά και μόνο γιατί πιστεύετε ότι τα πόδια σας δείχνουν πιο καλοσχηματισμένα.

2. Παρόλο που δεν ψηφίζουμε καλσόν στο χρώμα του δέρματος, το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι τόσο τραγικό αν επιλέξετε τη σωστή απόχρωση. Έτσι αν επιμένετε να φορέσετε ένα σε nude τότε καλό θα ήταν να μην κάνετε το λάθος και αγοράσετε αυτό που σας δείχνει πολύ ηλιοκαμένη. Για να χρειάζεστε καλσόν σημαίνει πως το καλοκαίρι έχει περάσει ανεπιστρεπτί και το πιο πιθανό είναι το μαυρισμένο δέρμα να φαίνεται ξένο και καθόλου φυσικό. Επιπλέον αποφύγετε όλα αυτά που έχουν λάμψη, σαν αυτό της Miley Cyrus, και προτιμήστε τα ματ για πιο chic αποτέλεσμα.

3. Αν θέλετε να φορέσετε πέδιλα μην φορέσετε καλσόν. Αν παρόλα αυτά δεν μπορείτε να το αποφύγετε γιατί κρυώνετε υπερβολικά πολύ, μη φορέσετε καλσόν με ραφές και προς θεού, μη φορέσετε καλσόν σε σκούρο χρώμα.

4. Το κεφάλαιο καλσόν με σχέδια είναι ακόμα ένα πονεμένο κεφάλαιο γιατί πολύ απλά το συγκεκριμένο αξεσουάρ μπορεί να είναι τέλειο με ένα σύνολο, αλλά μπορεί να είναι και καταστροφικό με ένα άλλο. Σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ακολουθήσετε τους κανόνες του mix ‘n’ match, φροντίστε για παράδειγμα να συνδυάσετε μεταξύ τους μοτίβα ίδιας φιλοσοφίας.

5. Το αγαπημένο μας καλσόν -θα έπρεπε να είναι και το δικό σας αγαπημένο- είναι το σκούρο μαύρο ή αλλιώς το opaque. Είναι αυτό το κομμάτι που ταιριάζει με όλα τα ρούχα σχεδόν, σας ζεσταίνει και ταυτόχρονα προσθέτει επιπλέον πόντους στο στιλ σας. Φορέστε το άφοβα, αλλά προτιμήστε να το συνδυάσετε με μαύρα παπούτσια εκτός αν είστε styling master.

6. Γενικότερα να θυμάστε πως τα γυμνά πόδια είναι πιο chic. Οπότε καλό θα ήταν να αποφύγετε το καλσόν όποτε μπορείτε. Για όλες τις άλλες περιστάσεις, απλώς ακολουθήστε τις προτάσεις μας και την κοινή λογική.

Tags καλσον, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5944 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3979 s // Total time: 2.9924 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X