Για μαλλιά με ισορροπημένη, υγιή και λαμπερή όψη...


Για μαλλιά με ισορροπημένη, υγιή και λαμπερή όψη...

Δοκιμάστε την Moroccanoil Oily Scalp Treatment

Το Moroccanoil Oily Scalp Treatment είναι μία θεραπεία εμπλουτισμένη με έλαιο argan η οποία χρησιμοποιείται σε spa και κομμωτήρια ενώ περιέχει ένα μοναδικό μείγμα αιθέριων ελαίων για να ισορροπήσει και να καταπραΰνει την επιδερμίδα της κεφαλής και να μειώσει την έκκριση λιπαρότητας. Τα αιθέρια έλαια καθαρισμού είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, βοηθούν στην προστασία, ενυδάτωση και στον έλεγχο της πιτυρίδας που προκαλείται από υπερβολική λιπαρότητα και φλεγμονή του θύλακα της τρίχας.

Το Moroccanoil Oily Scalp Treatment περιέχει και βιολογικό έλαιο τζίντζερ, το οποίο βοηθά στη τόνωση της επιδερμίδας του τριχωτού της κεφαλής, στην αύξηση της κυκλοφορίας και στη ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος. Οι προηγμένες δυνατότητες καθαρισμού της θεραπείας βοηθούν τα μαλλιά να έχουν μια ισορροπημένη, υγιή και λαμπερή όψη.

Ιδανική για λιπαρή επιδερμίδα κεφαλής το Moroccanoil Oily Scalp Treatment:

• Τονώνει την επιδερμίδα της κεφαλής
• Αυξάνει την κυκλοφορία
• Ρυθμίζει την παραγωγή σμίγματος
• Αφήνει στα μαλλιά μια ισορροπημένη και υγιή όψη

Οδηγίες Χρήσης:

Για καλύτερα αποτελέσματα χωρίστε τα μαλλιά σε δύο τμήματα και εφαρμόστε μια γεμάτη σταγόνα της θεραπείας. Κάντε μασάζ στο κεφάλι και επαναλάβετε σε κάθε τμήμα. Αφήστε το να διεισδύσει για 5-10 λεπτά. Βουρτσίστε ή χτενίστε τα μαλλιά επιμελώς. Ξεπλύνετε με κρύο νερό, και στη συνέχεια λουστείτε με Moroccanoil Moisture Repair Shampoo και Moroccanoil Moisture Repair Conditioner.

Tags Moroccanoil Oily Scalp Treatment, Moroccanoil, beauty, Ομορφια, μαλλιά, hair, LOVELY HAIR, Oily Scalp Treatment


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0527 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3930 s // Total time: 3.4457 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X