Max Factor Lipfinity: Αλλάζει τις συνήθειες στα χείλη


Max Factor Lipfinity: Αλλάζει τις συνήθειες στα χείλη

Με το Lipfinity η Max Factor μας απέδειξε πως το long lasting κραγιόν μπορεί να είναι ευκολοφόρετο, να κρατάει τα χείλη ενυδατωμένα για ώρες και να τα ντύνει με τις πιο υπέροχες αποχρώσεις!

Στη σειρά Lipfinity Ready-to-Wear Collection υπάρχουν 10 διαφορετικές, σικ αποχρώσεις μεγάλης διάρκειας που αντικατοπτρίζουν την εξαιρετικά γυναικεία διάθεση των τάσεων για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014. Από σοφιστικέ κοραλί, γοητευτικά πλούσια κόκκινα μέχρι τα πιο αληθινά nude και ζωντανά μπρονζέ, η glamorous χρωματική παλέτα σας δίνει την ελευθερία να δημιουργήσετε διαφορετικά look στα χείλη που διαρκούν πολύ εμπνευσμένα από τις πιο εντυπωσιακές τάσεις της σεζόν.

 

Ποιο είναι το concept του Lipfinity: Σε αντίθεση με άλλα κραγιόν μεγάλης διάρκειας, που μπορεί να δείχνουν στεγνά και θαμπά στα χείλη, το νέο Lipfinity της Max Factor προσφέρει χρώμα μεγάλης διάρκειας που αφήνει μια ανάλαφρη αίσθηση απαλότητας όλη την ημέρα, ενώ χαρίζει μια γοητευτική λάμψη και έντονο χρώμα. Αυτό οφείλεται και στο νέο έξυπνο απλικατέρ του, που σε σύγκριση με τα συμβατικά, δημιουργεί μια πολύ πιο λεπτή και πιο

Επιπλέον, η έξυπνη σύνθεση του Lipfinity συνδυάζει το χρώμα με μια βάση σιλικόνης που βοηθάει ώστε το χρώμα να μην μεταφέρεται στο φαγητό ή το ποτό σας. Αυτό σημαίνει ότι το χρώμα των χειλιών σας μένει σταθερό όλη την ημέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώσετε!

Tags Lipfinity, max factor, Max Factor Lipfinity, Ομορφια, χείλη, κραγιον, ΛΙΠ ΓΚΛΟΣ, beauty, LIPSTICK, lip, LIP GLOSS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3396 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2010 s // Total time: 2.5406 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X