Μυριέλλα Κουρεντή: «Έτσι νίκησα την ανορεξία»!


Μυριέλλα Κουρεντή: «Έτσι νίκησα την ανορεξία»!

Τι εξομολογήθηκε;

Χαμογελαστή και ευδιάθετη ποζάρει στο φακό πιο όμορφη από ποτέ… δίνοντας έμφαση στη sexy πλευρά του εαυτού της… που την κρύβει επιμελώς στο περιοδικό "Yοu"!
Τι γεύση σού άφησε το J2US;
Μου άρεσε πολύ σαν εμπειρία, ήταν κάτι εντελώς πρωτόγνωρο. Νιώθω ότι τα σημαντικότερα πράγματα που αποκόμισα είναι η φιλία μου με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και με κάποια άλλα παιδιά, όπως η Έλενα των Οtherview. Βέβαια, με γνώρισε το κοινό και ως προσωπικότητα, κάτι που δεν είχε την ευκαιρία να καταλάβει από το ρόλο μου στα «Κλεμμένα όνειρα».
Τι πιστεύεις πως έκανε τον κόσμο να σε ψηφίσει;
Με αγάπησε ως άνθρωπο. Γνώρισαν την προσωπικότητά μου. Εγώ με τον Γιώργο αποφασίσαμε από την πρώτη στιγμή να είμαστε αληθινοί και ταπεινοί. Αυτά τα στοιχεία, νομίζω, τους κέρδισαν.
Ο Γιώργος Θεοφάνους σου έκανε πρόταση συνεργασίας on air…
Εντάξει, ήταν και πάνω στο χαβαλέ η πρόταση, δεν ξέρω αν ίσχυε 100%. Ήταν μεγάλη μου τιμή που τον γνώρισα, πήρα τη στήριξή του – γιατί ένιωσα ότι με υποστήριξε ανοιχτά στο παιχνίδι, ενώ για κάποιους άλλους ήταν… φόβος και τρόμος!
Με τον Γιώργο Παπαδόπουλο θα δούλευες μαζί;
Ο Γιώργος είναι τέτοια φωνάρα… Εννοείται πως θα ήθελα να συνεργαστώ, αλλά κάθε πράμα στον καιρό του.
Δέχτηκες προτάσεις μετά το J2US;
Η δημοσιότητα σου ανοίγει πόρτες, η απότομη δημοσιότητα, όμως, είναι παγίδα. Μου έγιναν πολλές προτάσεις από αξιόλογους ανθρώπους, μακάρι να μπορούσα να πω σε όλους ναι. Είμαι πολύ προσεκτική, όμως…
Στην τηλεόραση;
Έχω προτάσεις για μια κωμωδία και ένα άλλο concept, που είναι στα σκαριά και για το οποίο δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι. Αν γίνει, θα είναι κάτι πολύ ανατρεπτικό. Όσον αφορά στο θέατρο, θα είμαι στο Badminton με την παράσταση «Θα περάσει κι αυτό», με έναν 25μελή θίασο, σε σενάριο του Άγγελου Πυριόχου, τον οποίο θεωρώ σύγχρονο Αριστοφάνη, και σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού.
Έχεις πει σε συνέντευξή σου ότι πέρασες νευρική ανορεξία κατά το παρελθόν. Αληθεύει;
Ευτυχώς, είχα γονείς που πάντα με στήριζαν. Τους το είπα και το ξεπεράσαμε. Προήλθε από το άγχος και άλλα ψυχοσωματικά, σε συνδυασμό με τον πρωταθλητισμό· με έλεγαν χοντρή, ενώ δεν ήμουν. Όταν συνειδητοποίησα πως είχα χάσει εντελώς τον εαυτό μου, έκανα ένα «τσακ», γύρισα το διακόπτη και τον ξαναβρήκα.

Tags Μυριέλλα Κουρεντή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7993 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4941 s // Total time: 3.2934 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X