Ρουβάς-Ζυγούλη: Οι πρώτες οικογενειακές φωτογραφίες από τη βάφτιση της Αριάδνης!


Ρουβάς-Ζυγούλη: Οι πρώτες οικογενειακές φωτογραφίες από τη βάφτιση της Αριάδνης!

Όλες οι λεπτομέρειες του μυστηρίου και η κούκλα νεοφώτιστη!  

Το περασμένο Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έζησαν μια από τις ωραιότερες και πιο συγκινητικές τους οικογενειακές στιγμές, καθώς βάπτισαν τη μόλις 21 μηνών κόρη τους, Αριάδνη, στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, στο Marianna Bay της οικογένειας Βαρδή και Μαριάννας Βαρδινογιάννη, στην Ερμιόνη. Νονά της Αριάδνης Ρουβά, που έκλάψε μόνο όταν μπήκε στην κολυμπήθρα, ήταν η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ενώ οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τα 100 άτομα.

Μετά το τέλος του μυστηρίου, η νονά, οι γονείς και η νεοφώτιστη φόρεσαν παραδοσιακά κρητικά μαντίλια. Η μικρή Αριάδνη ξετρελάθηκε με τη στολή της και δεν την αποχωρίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του δείπνου που ακολούθησε. Κρητική στολή φόρεαε και ο Σάκης, ενώ από το γλέντι δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι βρακοφόροι που χόρεψαν παραδοσιακούς κρητικούς χορούς.

Τις μπομπονιέρες, έφτιαξε η Έλενα Σύρακα και ήταν το αρχικό της μικρής "Α" μέσα από το Μίτο της Αριάδνης ενώ η διακόσμηση ήταν λιτή και κομψή και αποτελούνταν από λουλούδια του αγρού.

Τέλος, αξίζει να αναφέουμε ότι το ζευγάρι αντί για δώρα παρακίνησε τους προσκεκλημένους να κάνουν δωρά στο Σύλλογο Ελπίδα.

Να τους ζήσει!

Tags σακης ρουβας,κατια ζυγουλη,αριαδνη ρουβα,Μαριάννα Βαρδινογιάννη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8262 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3837 s // Total time: 3.2099 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X