Έγκυος σε φόρμα με Pilates


Έγκυος σε φόρμα με Pilates

Σκέφτεστε πώς θα τα καταφέρετε να διατηρήσετε τη φόρμα σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και πώς θα τα καταφέρετε να επανέλθετε μετά το τοκετό; Το Pilates, σε συνδυασμό με αερόβια άσκηση, είναι ο ιδανικός τρόπος για να πετύχετε τους στόχους σας.

Γιατί Pilates
• Οι ασκήσεις Pilates θεωρούνται κατάλληλες και ασφαλείς για εγκύους γιατί διδάσκουν τη σωστή χρήση της αναπνοής και δυναμώνουν τους μύες που περιβάλλουν τη σπονδυλική στήλη, συμβάλλοντας και στην αυτοσυγκέντρωση της εγκύου κάνοντας τον τοκετό λιγότερο επώδυνο.

• Το Pilates είναι μία ασφαλής και ευγενική μέθοδος εκγύμνασης η οποία βοηθά στη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης πριν και μετά το τοκετό. Τα προγράμματα έχουν σαν στόχο την ενδυνάμωση του πυελικού εδάφους και των ραχιαίων μυών. Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση της ευλυγισίας και η μείωση της έντασης στον αυχένα και τους ώμους.

• Το κλειδί για μία επιτυχημένη εγκυμοσύνη και γρήγορη επαναφορά μετά τον τοκετό είναι η ισορροπία -  πνευματική και φυσική. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσετε δυνατό τον πυρήνα του σώματος για να υποστηρίξετε τη κοιλιά που μεγαλώνει.

• Ένα από τα πιο συνηθισμένα παράπονα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι οι πόνοι στη μέση. Δημιουργώντας μία φυσική υποστήριξη στη κοιλιά δυναμώνοντας τους μύες του πυρήνα, η εγκυμοσύνη, ο τοκετός και η επαναφορά μετά τον τοκετό μπορούν να γίνουν ευκολότερα και οι πόνοι στη μέση μπορούν να μειωθούν.

ΣΤΑΛΩ ΠΙΣΤΕΝΤΗ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ
PILATES MASTER TRAINER
STRETCH PILATES AND FITNESS STUDIO
stretchpilatesandfitnessstudio@gmail.com

Tags εγκυμοσύνη, κοιλια, pilates, άσκηση, πονος, ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΟΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0048 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0341 s // Total time: 0.0390 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X