6 σημάδια που αποκαλύπτουν αν είσαι έτοιμη γάμο


6 σημάδια που αποκαλύπτουν αν είσαι έτοιμη γάμο

Ακόμη και γ γυναίκα θέλει το χρόνο της για να πάρει την απόφαση για γάμο. Τα σημάδια που ακολουθούν δείχνουν πως είσαι σε πολύ καλό δρόμο για να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας.  

Η ιδέα του να βρεθείς γυμνή με κάποιον άλλον άντρα δεν σε ιντριγκάρει καθόλου.
Είσαι στο σωστό δρόμο αν όταν σκέφτεσαι το μέλλον σου βλέπεις να υπάρχει μόνο εκείνος παρόλο που έχει περάσει αρκετός καιρός από τη γνωριμία σας και έχουν φύγει οι στιγμές ατελείωτου πάθους. Σαφώς και μπορείς να θαυμάζεις άλλους άντρες με τις φίλες σου, αλλά το να συνδεθείς μαζί τους ερωτικά δεν σου κάνει καμία αίσθηση πια!

Μοιράζεστε την ίδια θεωρία σχετικά με τον θεσμό του γάμου.
Πρόκειται για μία θεμελιώδης αρχή για την επιτυχία της συμβίωσης. Αν με τη λέξη γάμος περιγράφετε και οι δύο τις ίδιες αξίες, τις ίδιες επιθυμίες και τις ίδιες προσδοκίες τότε οι σκέψεις σου για γάμο μαζί του είναι σωστές.

Θα είσαι ευχαριστημένη αν ο σύντροφός σου δεν αλλάξει αλλά παραμείνει ο ίδιος.
Ένα σημάδι ότι είσαι έτοιμη να μπεις σε μια αφοσιωμένη σχέση είναι να είσαι απόλυτα ευχαριστημένη με την υπάρχουσα σχέση που έχεις με εκείνον χωρίς να χρειαστεί να αλλάξει κάποιος χαρακτήρα. Πολλές γυναίκες μπαίνουν σε μια σχέση, ελπίζοντας πως θα αλλάξουν ή θα βελτιώσουν τον σύντροφό τους. Αυτό δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ και η στιγμή της συνειδητοποίησης είναι η στιγμή που λήγει και η σχέση.

Είσαι μαζί του η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.
Ένας σύντροφος πρέπει να σε κάνει να νιώθεις καλύτερα με εσένα. Αν ρωτήσεις τον εαυτό σου αν δίπλα του νιώθεις πιο ευτυχισμένη, πιο δυναμική, πιο σέξι, πιο αστεία και οι απαντήσεις είναι πάντα "ναι" τότε η σχέση σας είναι σε ένα καλό στάδιο που μπορεί να οδηγήσει σε επίσημη δέσμευση.

Νιώθεις άνετα να κλείσεις πόρτες σε άντρες. Κάθε φορά που δεσμευόμαστε με κάποιον, κλείνουμε τις πόρτες σε άλλους. Όταν επιλέγεις κάποιον, απορρίπτεις κάποιους άλλους. Αν έχεις προτάσεις από άντρες και οι  απαντήσεις σου είναι "όχι", χωρίς να αφήνεις περιθώρια για να σε ενοχλήσουν ξανά στο μέλλον τότε σημαίνει ότι έχεις πάρει σοβαρά τη δέσμευση που του έχεις μαζί του.

Δεν έχεις πλέον συναισθήματα για τους πρώην σου. Αν δεις τον πρώην σου με κάποια άλλη ή τον δεις και δεν ξυπνήσουν μέσα σου συναισθήματα από το παρελθόν τότε είσαι σε καλό σημείο. Αν νιώσεις για εκείνον ζήλια που έχει άλλη ή αν σκεφτείς πως θα ήταν ωραία να ήσασταν ακόμα μαζί μάλλον δεν είσαι έτοιμη να μείνεις με τον νυν σου. Θα πρέπει να είσαι απόλυτα συνδεδεμένη με αυτόν που έχεις τώρα χωρίς καμία αμφιβολία να περνά από το μυαλό σου.

Θες να είσαι μαζί του συνέχεια.
Είναι ο καλός σου η πρώτη σου επιλογή για να περνάς χρόνο; Νιώθεις ότι είστε και φίλοι και όχι μόνο εραστές; Αν μετά από αρκετό χρόνο σχέσης η καθημερινότητά σας είναι ενδιαφέρουσα τότε είσαι έτοιμη να πας στο επόμενο βήμα.

Tags Γαμος, Νυφη, ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟ, ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ, ΣΗΜΑΔΙΑ, συγκατοικηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4678 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3790 s // Total time: 2.8468 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X