Angelos Bratis: Ένας Έλληνας στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου


Angelos Bratis: Ένας Έλληνας στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου

Τα εμπνευσμένα μοτίβα από πίνακες του μεγάλου Έλληνα ζωγράφου Γιάννη Μώραλη σε συδυασμό με τις λιτές γραμμές των δημιουργιών του πρώην σχεδιαστή του οίκου Vionnet αποτέλεσαν το πρώτο θέμα των διεθνών μέσων από την εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο.  

Ο Έλληνας σχεδιαστής Angelos Bratis επιλέχθηκε ειδικά από τον Ιταλό βετεράνο της μόδας Giorgio Armani για να παρουσιάσει την κολεξιόν του S/S 2015 στο Armani Teatro.

"Το μέλλον της μόδας εξαρτάται από τις νέες γενιές για αυτό και εγώ, είμαι ευτυχής που μπορώ να συνεισφέρω με αυτόν τον τρόπο. Αυτή τη σεζόν, ο Angelos Bratis θα παρουσιάσει το σόου του στο θέατρό μου. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο για ένα επιτυχημένο μέλλον" δήλωσε ο Giorgio Armani.

Eνώ ο ίδιος ο Bratis ανέφερε: "Είναι τιμή μου που επιλέχθηκα από τον Giorgio Armani για να παρουσιάσω τη νέα μου συλλογή στο υψηλού κύρους θέατρό του στο Μιλάνο. Για μένα, είναι το τέλειο παράδειγμα ενός σχεδιαστη με αξίες στις οποίες και παρέμεινε πιστός σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Αυτές τις αξίες προσπαθώ και εγώ να εκφράσω μέσα από τη δουλειά μου: θηλυκότητα και αγνή κομψότητα χωρίς υπερβολές"

 

Tags Angelos Bratis, milan fashion week


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9755 s (249 Queries.) // Parse time: 0.2980 s // Total time: 2.2736 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X