Dior 5 Couleurs: Μια παλέτα για τα μάτια σας!


Dior 5 Couleurs: Μια παλέτα για τα μάτια σας!

Για το φθινόπωρο 2014, ο οίκος Dior επικεντρώνεται στα πέντε αγαπημένα χρώματα του σχεδιαστή: κόκκινο, γκρι, ροζ, μαύρο και μπλε

Πέντε παλέτες επιλέχθηκαν από την νέα σειρά για την έκφρασή τους από αυτά τα χαρακτηριστικά χρώματα του οίκου. Αυτοί οι πέντε διαφορετικοί χρωματικοί κόσμοι αποδίδουν την "Τάση της Μόδας" για την σεζόν. Η λογική είναι απλή. Κάθε φορά, υπάρχει ένας παιχνιδιάρικος συνδυασμός μιας παλέτας 5 Couleurs με επιπλέον αξεσουάρ χειλιών και νυχιών. Τα Rouge Dior και Dior Vernis συνεργάζονται με την παλέτα 5 Couleurs για τον σχεδιασμό μοναδικών και ολοκληρωμένων chic εμφανίσεων.

Η παλέτα 5 Couleurs, μια νέα γοητεία για τα μάτια

Στο κέντρο της παλέτας, η βασική απόχρωση δίνει τον τόνο. Αυτή είναι η πρόταση της μόδας που υπαγορεύεται στο βλέμμα. Γύρω απ' αυτό, τέσσερις αποχρώσεις αξεσουάρ δημιουργούν στυλ για ένα πολυεπίπεδο μακιγιάζ.
Το μυαλό ακονίζεται και τα χέρια αρχίζουν να παίζουν με τους τόνους και τις υφές, με από τόνο σε τόνο αποχρώσεις ή χρωματικές αντιθέσεις για άπειρες δυνατότητες μακιγιάζ. Η εντολή σήμερα είναι: ελευθερία! Δώστε απόλυτη ελευθερία στις επιθυμίες σας όταν δημιουργείτε το μακιγιάζ των ματιών σας.
Μεταξύ αυτών των άπειρων δυνατοτήτων, ο Dior έχει ονειρευτεί για εσάς δύο διαφορετικά αποτελέσματα που θα δημιουργήσετε από δύο τριάδες χρωμάτων.
Μια φυσική, πρωινή εμφάνιση μπορεί να επιτευχθεί με την επάνω τριάδα των αποχρώσεων για τα μάτια. Όταν συνδυάζονται με την κεντρική σκιά, οι δύο πιο ανοικτές σκιές ματιών δημιουργούν ένα φυσικό, καθημερινό μακιγιάζ.
Μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση, ιδανική για το βράδυ, μπορεί να επιτευχθεί με την τριάδα που βρίσκεται στη κάτω πλευρά της παλέτας. Οι δύο πιο extreme αποχρώσεις στο κάτω μέρος, σε συνδυασμό με την κεντρική απόχρωση, δημιουργούν ένα πιο τολμηρό, βαθύ μακιγιάζ για ένα έντονο σαγηνευτικό βλέμμα.

Tags 5 Couleurs, Dior 5 Couleurs, beauty, Eyeshadows, Ομορφια, σκιες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4150 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2187 s // Total time: 2.6337 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X