O κόσµος της Βαρβάρας Νικολακάκη


O κόσµος της Βαρβάρας Νικολακάκη

Γνωστή για τις προχωρηµένες ενδυµατολογικές της επιλογές και τις τολµηρές αλλαγές στο hair look της, η στυλάτη make up artist από τη Λεµεσό, µας δίνει µία γεύση από τα αγαπηµένα της!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Το δέρµα πρέπει να φαίνεται φυσικό, µατ ή γυαλιστερό. Η ένταση φεύγει από τα χείλη και πηγαίνει στα µάτια, όπου έχουµε ένα πιο µεταλλικό smokey αποτέλεσµα. Τα κραγιόν έχουν πιο διάφανες υφές, ενώ µπορούµε να προσθέσουµε µια λεπτή γραµµή
(αϊλάινερ) στα µάτια.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ: Εκείνο που πρέπει να προσέξουµε είναι η σωστή επιλογή φον ντε τεν, έτσι ώστε να πετύχουµε ένα φρέσκο και φυσικό αποτέλεσµα.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ: Χρησιµοποιώ καθηµερινά το απολεπιστικό προσώπου του YSL και για το µακιγιάζ µου την Μineralize SkinFinish πούδρα της MAC.
ΤΟ ΑΡΩµΑ µΟΥ: Tο Hypnotic Poison του Dior.
NEW SEASON LOOK: Φέτος είµαι πολύ χαρούµενη γιατί µεγάλοι οίκοι όπως Gucci, Miu Miu, Prada και Emilio de la Morena έχουν προσθέσει πολλές γούνες στις συλλογές τους. Το φετινό φθινόπωρο θα φορέσω πολύ το κόκκινο και τα πλεκτά που προτείνουν οι Stella McCartney, Chanel και Celine, ενώ το androgynous είναι ένα look που θα υιοθετήσω και αυτή τη σεζόν.
ΣΤΗΝ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ ΜΟΥ: Θα βρεις πολλές πλισέ φούστες, τις οποίες επιλέγω χειµώνα-καλοκαίρι, σε διάφορα υφάσµατα. Επίσης αγαπώ πολύ τα t-shirts.
ΕΧΩ ΕΜΜΟΝΗ: Με τις γούνες και τα σακάκια. Θεωρώ ότι δίνουν πολύ στυλ στο όλο ντύσιµο.
BEST OF THE BEST: Ξεχωρίζω τους οίκους Celine, Miu Miu, Prada, Stella McCartney, J.W. Anderson, Balenciaga και Alexander Wang.
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΘΟΥ: Μία Chanel τσάντα.
VALUE FOR MONEY: Choies.com είναι ένα site που ανακάλυψα µε fashionable ρούχα και παπούτσια σε πολύ λογικές τιµές.
ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ: Το Λονδίνο είναι ο αγαπηµένος µου προορισµός για ψώνια και φυσικά επιβάλλεται µια επίσκεψη στο Topshop!
FASHION ICON: H Miroslava Duma. Το ντύσιµό της είναι πάντα προσεγµένο, κοµψό και µε πολλές fashion πινελιές.
ΘΑ ΜΕ ∆ΕΙΣ: Αν και δεν βγαίνω έξω πολύ συχνά, προτιµώ να πάω χαλαρά για φαγητό στη Μαρίνα Λεµεσού.
ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΟΝΕΙΡΟ: Να συµµετάσχω σε µεγάλα shows του εξωτερικού.

Tags βαρβαρα νικολακακη, make up artist, λεμεσος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8285 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4891 s // Total time: 3.3176 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X