Amfar Gala 2012: Οι καλύτερες εμφανίσεις


Amfar Gala 2012: Οι καλύτερες εμφανίσεις

Το φιλανθρωπικό γκαλά για το Αμερικανικό ίδρυμα για την έρευνα του Aids που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου, όπως ήταν φυσικό προσέλκυσε τους ανθρώπους της μόδας και του κινηματογράφου που βρίσκονταν στην ιταλική πόλη.

Το ΙIovestyle.com ξεχώρισε και σου παρουσιάζει τις εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις. H Anna Dello Russo, η Sharon Stone, η Giovanna Battaglia και η Margheritta Missoni είναι μόνο μερικές από αυτές που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Anna Dello Russo
Με ένα androgynous look με avant garde χαρακτήρα η editor-in-large της ιαπωνικής Vogue εξέπληξε όλους ευχάριστα. Επέλεξε κοστούμι από τη φθινοπωρινή συλλογή του οίκου Louis Vuitton το οποίο συνδύασε άψογα με ένα καπέλο με βέλο και ψηλοτάκουνες Mary Janes γόβες από την ίδια συλλογή.

Solange Knowles
Επέλεξε λευκή Rubin Singer τουαλέτα την οποία συνδύασε με χρυσά αξεσουάρ και Jimmy Choo σανδάλια.

Giovanna Battaglia
Editor της L’ Uomo Vogue η οποία εντυπωσίασε με την επιλογή του λαμπερού μαντώ της.

Jessica Stam
Το γνωστό μοντέλο επέλεξε να φορέσει λευκό, στράπλες φόρεμα με ασημένιες λεπτομέρειες. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με ιδιαίτερες γόβες ενώ απόλυτα ταιριαστά με την εμφάνισή της ήταν το μακιγιάζ και το hairlook της. 

Natalia Borges
Απλά εντυπωσιακό το μοντέλο από τη Βραζιλία. Υπέροχη η στράπλες τουαλέτα σε midnight blue. 

Margherita & Teresa Missoni
So stylish οι αδερφές Misssoni με δημιουργίες του οίκου. 

Eva Riccobono
Λατρέψαμε το Emilio Pucci φόρεμα που επέλεξε το γνωστό μοντέλο. Μας άρεσε η επιλογή επίσης του κόκκινου κραγιόν που συνδυάζεται ιδανικά με δημιουργίες σε nude αποχρώσεις όπως επίσης και το κόκκινο χρώμα στα νύχια.

Sharon Stone
Ιδιαίτερα sexy η οικοδέσποινα της βραδιάς η οποία εντυπωσίασε μέσα σε μαύρο maxi φόρεμα του Roberto Cavalli που δημιούργησε ειδικά για εκείνη ο σχεδιαστής.

Tags γκαλα, Amfar, μιλανο, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6025 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2135 s // Total time: 2.8161 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X