O Korres παρουσιάζει μια νέα σειρά εξειδικευμένης φροντίδας προσώπου


O Korres παρουσιάζει μια νέα σειρά εξειδικευμένης φροντίδας προσώπου

Άγριο Tριαντάφυλλο: ανάπλαση υφής επιδερμίδας / ομοιόμορφος τόνος / λάμψη. Κλινικά αποδεδειγμένη δράση από την πρώτη εφαρμογή

Μία νέα κατηγορία ανοίγει η Κορρές, με μια σειρά προϊόντων φροντίδας προσώπου εντατικής, εξειδικευμένης δράσης. Κοινό χαρακτηριστικό οι κλινικά αποδεδειγμένες επανορθωτικές ιδιότητες για άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Ανταποκρινόμενη στην ολοένα αυξανόμενη τάση για χρήση προϊόντων εντατικής φροντίδας ανάλογης με αυτή των επαγγελματικών καλλυντικών θεραπειών, η Κορρές παρουσιάζει τρεις καινοτομικές, πολυδιάστατες συνθέσεις, βασισμένες στο λάδι του Άγριου Τριαντάφυλλου με ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα Βιταμίνης C -εννέα φορές υψηλότερη από αυτή ενός χυμού πορτοκαλιού.

Αυτό το είδος Άγριου Τριαντάφυλλου με την υψηλή συγκέντρωση Βιταμίνης C, σε συνδυασμό με πληθώρα εξειδικευμένων φυσικών δραστικών, στοχεύει:

  • στην αντιμετώπιση κάθε τύπου κηλίδας
  • στην επίτευξη ομοιόμορφου τόνου
  • στη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας
  • στη λείανση των σημαδιών γήρανσης
  • στην ανάδειξη πιο λαμπερής, νεανικής, υγιούς επιδερμίδας

Η θαμπή όψη, ο ανομοιόμορφος τόνος, οι δυσχρωμίες, η τραχιά υφή δίνουν τη θέση τους σε ένα «καθαρό», φρέσκο, αναζωογονημένο, φωτεινό πρόσωπο, που αρχίζει να αποκαλύπτεται από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΚΟΡΡΕΣ
Τη νέα σειρά υπογραμμίζουν οι ευεργετικές ιδιότητες του «λαμπερού»  Άγριου Τριαντάφυλλου –ένα συστατικό που «συνοδεύει» τη μάρκα από την ίδρυσή της, έχοντας γίνει δημοφιλές χάρη στο πρώτο ομώνυμο καλλυντικό και διεθνές best-seller έως σήμερα, την Κρέμα 24ωρης Ενυδάτωσης & Λάμψης. Το έλαιο καρπών Άγριου Τριαντάφυλλου διαθέτει εξαιρετικές αντιοξειδωτικές, ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Παράλληλα, σε συνδυασμό με καθαρή Βιταμίνη C επιδεικνύει σημαντική επανορθωτική δράση σε λεπτές γραμμές και χρωματικές αλλοιώσεις της επιδερμίδας, ενώ συγχρόνως βοηθάει στην ομοιόμορφη κατανομή της μελανίνης, προσδίδει λάμψη και φωτεινότητα.

Η ΣΕΙΡΑ

ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΚΡΕΜΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΚΗΛΙΔΩΝ
ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ / AHA 10%
ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΥΠΝΟΥ [BEST-SELLER ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ]

Τρία προϊόντα που λειτουργούν και συνδυαστικά, με το καθένα να αναλαμβάνει ξεχωριστό ρόλο στην τελική αποκάλυψη της πιο φωτεινής εκδοχής του προσώπου: βαθιά απολέπιση και καθαρισμός, προληπτική και επανορθωτική δράση ενάντια σε κάθε τύπου δυσχρωμία, βαθιά ενυδάτωση, ανάπλαση υφής επιδερμίδας.

Οι επιμέρους κλινικές μελέτες τελικών προϊόντων καταγράφουν μοναδικά αποτελέσματα:
Από την πρώτη εφαρμογή

  • πιο λαμπερή επιδερμίδα 
  • βελτιωμένη υφή δέρματος
  • πιο αναζωογονημένη / φρέσκια επιδερμίδα

Σε μόλις 2 εβδομάδες

  • μείωση των κηλίδων
  • πιο ομοιόμορφος τόνος επιδερμίδας4
  • πιο ενυδατωμένο δέρμα 

 

ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ / CORRECTIVE

Η ΔΡΑΣΗ


ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ANTISPOT / ΚΡΕΜΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΚΗΛΙΔΩΝ

Με δύο συστήματα δράσης -σύστημα προληπτικής και επανορθωτικής δράσης για την αντιμετώπιση κάθε τύπου κηλίδας, αλλά και σύστημα άμεσης λάμψης- η Κρέμα Επανόρθωσης Κηλίδων / Άγριο Τριαντάφυλλο στοχεύει στη συνολικά υγιή, ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας. Τρία εξειδικευμένα δραστικά εκχυλίσματα -Pancratium maritimun, Rheum rhaponticum, Dictyopteris membranacea- λειτουργούν σε όλα τα στάδια δημιουργίας των κηλίδων: από τη μελανογένεση έως και την εμφάνισή τους στην επιδερμίδα. Παράλληλα, μειώνουν το μέγεθος, την ένταση και τον αριθμό των ήδη σχηματισμένων δυσχρωμιών. Το Άγριο Τριαντάφυλλο σε συνδυασμό με καθαρή Βιταμίνη C προσφέρει λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Βάσει κλινικών μελετών παρατηρήθηκε μείωση κηλίδων σε μόλις 2 εβδομάδες και πιο λαμπερή επιδερμίδα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.


ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ / AHA 10%

Δραστική μάσκα με 10% α-υδροξυοξέα [AHA] και ένζυμα από Ρόδι –ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός συνδυασμός οξέων που δεν προκαλεί στρες στην επιδερμίδα: απολεπίζει σε βάθος χωρίς ερεθισμούς, ενισχύοντας τη φυσική ανανέωση των κυττάρων και προετοιμάζοντας την επιδερμίδα για την καλύτερη δυνατή απορρόφηση των εξίσου ισχυρών ενυδατικών συστατικών, όπως το Υαλουρονικό οξύ και η Αλόη. Τα AHA σε συνδυασμό με ένζυμα από Ρόδι απομακρύνουν την εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας [νεκρά κύτταρα, ρύπους, λιπαρότητα], αποκαλύπτοντας ένα πιο απαλό, φρέσκο και λαμπερό δέρμα. Η επιδερμίδα έχει ξεκούραστη, φωτεινή όψη, οι δυσχρωμίες υποχωρούν και αποκαθίσταται ο χρωματικός τόνος, ενώ λειαίνονται οι λεπτές γραμμές. Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της μάσκας γίνεται αντιληπτό από την πρώτη κιόλας χρήση.


ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΥΠΝΟΥ

Η διαδικασία ανάπλασης της υφής της επιδερμίδας ξεκινάει από την πρώτη νύχτα. Μία διαφορετική προσέγγιση στη βραδινή περιποίηση, που ξεπερνά τις ιδιότητες της απλής μάσκας ή κρέμας νύχτας. Η Επανορθωτική Μάσκα Ύπνου αξιοποιεί το διάστημα του 24ώρου οπότε το δέρμα βρίσκεται σε κατάσταση επανόρθωσης, ενώ παρουσιάζει μέγιστη δυνατότητα απορρόφησης των συστατικών. Προσφέρει ενισχυμένη δράση σε πολλαπλά επίπεδα, χάρη στο συνδυασμό ενός ισχυρού παράγοντα λάμψης, του Άγριου Τριαντάφυλλου, και της σταθερής μορφής Bιταμίνης C, ενδυναμώνοντας τη φυσική νυχτερινή διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων. Η επιδερμίδα «επαναφορτίζεται» κατά τη διάρκεια της νύχτας, αποκτώντας καθημερινά ολοένα και πιο ομοιόμορφο τόνο, ενώ μειώνεται η ένταση και το χρώμα των κηλίδων, απαλύνονται οι ρυτίδες έκφρασης, βελτιώνεται το επίπεδο ενυδάτωσης και η ποιότητα του δέρματος. Το τελικό αποτέλεσμα του προσώπου που εκπέμπει υγιή λάμψη, είναι ορατό σε μόλις 2 εβδομάδες.

Η Επανορθωτική Μάσκα Ύπνου με Άγριο Τριαντάφυλλο μεταφέρει τα στοιχεία ενός καταγεγραμμένου success story στη «δύσκολη» αγορά της Αμερικής, όπου και κυκλοφόρησε το 2012. Έχοντας εγκαινιάσει μία νέα προϊοντική κατηγορία σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον ομορφιάς, αναδείχθηκε σε κορυφαίο σε πωλήσεις προϊόν ΚΟΡΡΕΣ στο δίκτυο της Sephora Αμερικής, επιτυγχάνοντας πωλήσεις αξίας $1,4εκ. [Μάρτιος-Δεκέμβριος 2012]. Η εξαιρετική πορεία που διένυσε, όρισε συνολικά την τροχιά ανάπτυξης της κατηγορίας προσώπου στο συγκεκριμένο δίκτυο, έχοντας πλέον αποκτήσει φανατικό κοινό.

Tags ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ, κορρες, προσωπο, Ομορφια, korres, face, beauty, wild rose


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4640 s (291 Queries.) // Parse time: 0.3342 s // Total time: 3.7982 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X