Δείτε τους αγαπημένους μας ηθοποιούς να δίνουν «Όρκο Σιωπής»!


Δείτε τους αγαπημένους μας ηθοποιούς να δίνουν «Όρκο Σιωπής»!

Τι λένε για την νέα, καθημερινή, δραματική σειρά του ΣΙΓΜΑ σε συμπαραγωγή με τον STAR Ελλάδος Παναγιώτης Μπουγιούρης, Δάνης Κατρανίδης κ.α;

Ένας ανεξιχνίαστος φόνος, ένα ανείπωτο μυστικό, μία παράνομη ερωτική σχέση και άλλα πολλά θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές στη συχνότητα του Star για να διαπιστώσουν ποιός θα τολμήσει να σπάσει τον «Όρκο Σιωπής».

«Είναι ένα πάρα πολύ πλούσιο σενάριο με πάρα πολύ πλούσιους χαρακτήρες, εγώ υποδύομαι τον Άρη που είναι ένας συγγραφέας που προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να εξιχνιάσει τη δολοφονία του πατέρα του. Έχει συνδυαστεί η απώλεια του πατέρα του με την εισβολή στην Κύπρο, και όλα αυτά τα χρόνια τον στοιχειώνει αυτό το φάντασμα», δήλωσε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Από την πλευρά της, η Μαρία Κορινθίου εξήγησε: «ο ρόλος μου είναι η Ελένη, η γυναίκα του Άρη του Δημοσθένους, και τέλος πάντων είμαι μια γυναίκα που έχω μια κρυφή σχέση».

Στη σειρά -που είναι μια συμπαραγωγή του Star, του Σίγμα Κύπρου και των Αττικών Εκδόσεων και θα προβάλεται ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Κύπρο- συμπρωταγωνιστεί μία πλειάδα σπουδαίων Ελλήνων ηθοποιών, όπως η Κάτια Δανδουλάκη, ο Δάνης Κατρανίδης, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Υρώ Λούπη, η Αντιγόνη Δρακουλάκη, η Μαρία Κορινθίου,  ο Κωστας Κάππας, ο Μάνος Ιωάννου και πολλοί άλλοι.

«Θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό στη δεδομένη χρονική στιγμή που το Star Channel και το Σίγμα Κύπρου κάνουν μία καινούρια σειρά ελληνικής μυθοπλασίας, καθαρόαιμη, και που ρισκάρουν μία εποχή που οι άλλοι φοβούνται και μπαίνουν στις εύκολες λύσεις», είπε ο Δάνης Κατρανίδης.

Tα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ ολοκληρώθηκε και η σχετική φωτογράφιση των συντελεστών που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Star στην Αθήνα!

 

Tags Όρκος Σιωπής - Orkos Siopis, ΣΙΓΜΑ, Τηλεοραση, star, Παναγιωτης Μπουγιουρης, μαρία κορινθίου, δανης κατρανιδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6250 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2327 s // Total time: 2.8577 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X