Μπορούν οι γυναίκες να αδυνατίσουν, τόσο εύκολα όσο οι άντρες;


Μπορούν οι γυναίκες να αδυνατίσουν, τόσο εύκολα όσο οι άντρες;

Είναι γεγονός πως οι άντρες χάνουν πολύ ευκολότερα κιλά απ\' ότι οι γυναίκες. Ίσως πρέπει να ξεκινήσετε να σκέφτεστε σαν άντρας για να χάσετε τα περιττά κιλά σας.  

Κάντε ένα βήμα τη φορά και, συνήθως, αυτό το βήμα θα αρκεί
Τη στιγμή που ένας άντρας θα αποφασίσει ότι πρέπει να χάσει την κοιλιά που έχει αποκτήσει από τις πολλές μπύρες, είτε θα κόψει τις μπύρες, είτε θα αρχίσει το τρέξιμο, είτε θα βρει άμεσα μια δραστηριότητα που θα τον βοηθήσει να ρίξει την κοιλιά, αλλά επ’ ουδενί δεν θα υιοθετήσει σωρεία μέτρων και κανονισμών, όπως θα έκανε μια γυναίκα.
Πιο συγκεκριμένα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις οι γυναίκες, θα κόψουν το αλκοόλ, τα γλυκά, θα γραφτούν σε πολλαπλά τμήμτα αεροβικής και θα κυκλοφορούν με το βιβλιαράκι του θερμιδομετρητή παραμάσχαλα. Και όλοι αυτοί οι λόγοι είναι οι λόγοι εξαιτίας των οποίων οι γυναίκες αποτυγχάνουν στο να χάσουν αυτά τα 3 κιλά που τους ενοχλούν. Τα μέτωπα είναι πολλά, ώστε είναι δύσκολο να τα κρατήσουν όλα ανοιχτά, με αποτέλεσμα σύντομα να τα παρατάνε.

Μη δίνετε σημασία στα σχόλια τρίτων
Αυτό που γλιτώνει τους άντρες από πολύ κόπο και ακόμη περισσότερη στενοχώρια είναι το να μην ασχολούνται με το τι νομίζει ο καθένας για το σώμα τους. Μπορεί να είναι δύσκολο από τη μια στιγμή στην άλλη να αποφασίσετε και να το καταφέρετε να μην ξανασχοληθείτε με το τι μπορεί να πιστεύει κάποιος άλλος για το σώμα σας, αλλα αξίζει την προσπάθεια.
Κάτι ακόμα που μπορείτε πιο εύκολα να κάνετε είναι να φοράτε ρούχα που κολακεύουν στη σιλουέτα σας, ακόμα και στο γυμναστήριο και να δουλέψετε μέσα σας, πως όντως δεν έχετε το τέλειο σώμα, γι’ αυτό άλλωστε το λόγο βρίσκεστε στο γυμναστήριο.

Καμαρώστε για τις επιδόσεις σας
Οι γυναίκες είναι το ίδιο ανταγωνιστικές όσο και οι άνδρες, αλλά δεν θα κομπάσουν στα αποδυτήρια για τις επιδόσεις τους, όπως συνηθίζουν εκείνοι. Όσο όμως και αν το κοροϊδεύετε αυτό στους άντρες φίλους σας, δοκιμάστε το κι εσείς μια φορά, ακόμα και όταν είστε μόνες σας και θα δείτε πως έχει όντως αποτελέσματα. Δοκιμάστε ακόμα να κάνετε γυμναστική με κάποια πιο αθλητική φίλη σας και προσπαθήστε να την ξεπεράσετε, στα πλαίσια του ανταγωνισμού που λέγαμε πριν. Τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.

Μη «φοβάστε» το βραδινό γεύμα
Όταν ένας άντρας αντιληφθεί ότι θα φάει πίτσα για βραδινό θα χαρεί σα μικρό παιδί. Όταν μια γυναίκα αντιληφθεί ότι η μοναδική της επιλογή για βραδινό είναι πίτσα, θα νιώσει την αδυναμία να της αντισταθεί και την ίδια στιγμή την ανάγκη να φάει την πίτσα για να ξεχάσει την αδυναμία της.
Οι γυναίκες αποδεδειγμένα τρώνε περισσότερο για συναισθηματικούς λόγους, παρά για τη γεύση ή επειδή όντως πεινάνε, κάτι που κυρίως κάνουν οι άντρες. Μάθετε από τους άντρες φίλους σας να τρώτε μονάχα όταν πεινάτε ή χρειάζεστε ενέργεια και όχι όταν βαριέστε. Και δίνετε το ελεύθερο στον εαυτό σας να χαρεί μερικές λιχουδιές, το αξίζετε!

Μην αναλώνεστε στις αμφιβολίες
Οι γυναίκες έχουν την τάση να ρωτάνε πολύ, να διστάζουν περισσότερο και συχνά να αναβάλλουν τη γυμναστική πριν καν την ξεκινήσουν. Οι άντρες από την άλλη, όταν αποφασίσουν να κάνουν γυμναστική, απλά κανονίζουν έναν αγώνα πέντε επί πέντε, και χωρίς πολλές καθυστερήσεις, βρίσκονται στο γήπεδο την επόμενη κιόλας μέρα. Όσο περισσότερο σκέφτεστε και δίνετε το περιθώριο στους ενδοιασμούς να αναπτυχθούν, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να κάτσετε σπίτι και να φάτε εκείνον τον κουβά παγωτό, από τύψεις που δεν ...γυμναστήκατε ούτε σήμερα.

Τρώτε κανονικό φαγητό
Οι άντρες δεν επιλέγουν φαγητά διαίτης ή χαμηλών λιπαρών, αλλά προτιμούν φαγητά με όλες τις θερμίδες και τα θρεπτικά στοιχεία που έχουν να τους προσφέρουν. Αυτή η επιλογή τους, τους επιτρέπει να απέχουν από σνακ που στερούνται θρεπτικών στοιχείων, δεν παρέχουν εν τέλει αρκετή ενέργεια και οδηγούν ξανά στο αίσθημα της πείνας μετά από λίγο.
Τρώτε σωστά και το σώμα σας δεν θα σας προδώσει, αφού δεν θα το έχετε κοροιδέψει εσείς με υποκατάστατο φαγητού.

Προκαλέστε τον εαυτό σας
Μπορεί ο λόγος που ξεκινήσατε εξ αρχής τη γυμναστική και τη δίαιτα να είναι ένα καλλίγραμμο σώμα και η απώλεια μερικών κιλών, αλλά δεν θα πρέπει να είναι ο μοναδικός σας στόχος. Ακόμα και όταν φτάσετε το στόχο σας και νιώθετε καλά με αυτό που βλέπετε στον καθρέφτη, συνεχίστε την άσκηση, θέστε νέους στόχους και μην επαναπαύεστε. Βάζετε ένα στόχο πριν από κάθε προπόνηση και νιώστε τη χαρά της εκπλήρωσής του κάθε φορά. Οι περισσότεροι στόχοι, έχουν περισσότερα αποτελέσματα και περισσότερη ικανοποίηση, όταν τους φέρνετε εις πέρας.

Αποκτήστε έπαρση
Αυτό που χαρακτηρίζει τους άντρες με καλογυμνασμένα σώματα είναι η γνώση και –κατ’ επέκταση- η έπαρση ότι έχουν καλογυμνασμένα σώματα, ενώ εν αντιθέσει με τις γυναίκες, δεν πέφτει το ηθικό τους σε κάθε αναποδιά όσον αφορά στα αποτελέσματα και τις αποδόσεις τους. Είναι πρώτα οι ίδιοι πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουν και έτσι γίνεται.
Ένα γλυκό παραπάνω και μια χαμένη προπόνηση, δεν είναι λόγος παραίτησης, αλλά, αντιθέτως, λόγος να συνεχίσετε με περισσότερο ζήλο και πάθος!

Tags κιλά, περιττά κιλά, αντρας, γυναίκα, μεταβολισμός, γεύματα, ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0351 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2825 s // Total time: 2.3175 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X