H Mary Katrantzou σχεδιάζει τα κοστούμια του New York City Ballet


H Mary Katrantzou σχεδιάζει τα κοστούμια του New York City Ballet

Στις 23 Σεπτεμβρίου που αρχίζει η σεζόν για το New York City Ballet, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει μοναδικές δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας.  

H Mary Katrantzou είναι μια ταλαντούχα σχεδιάστρια από την Ελλάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί στο επίκεντρο, χάρη στα prints που έχουν τα ρούχα της, που τα κάνουν πραγματικά ξεχωριστά. Πρόσφατα όπως σας ενημερώσαμε κυκλοφόρησε και η πρώτη σειρά με τσάντες που φέρουν την υπογραφή της, ενώ τώρα περιμένουμε με αγωνία τη συλλογή της για την ερχόμενη άνοιξη, που θα δούμε στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο.

Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε ακόμα ένα σπουδαίο εγχείρημα της δημιουργού, καθώς της έγινε η πρόταση να σχεδιάσει κοστούμια για το New York City Ballet, και εκείνη φυσικά δέχτηκε. Έτσι στις 23 Σεπτεμβρίου που αρχίζει η σεζόν για το New York City Ballet, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει μοναδικές δημιουργίες της Ελληνίδας, ανάμεσα σε αυτές των Carolina Herrera, Valentino Garavani, Thom Browne και Sarah Burton -καλλιτεχνική διευθύντρια στον Alexander McQueen.

Η Mary Katrantzou συνεργάστηκε στενά με τον χορογράφο Justin Peck ο οποίος τη βοήθησε να κάνει σχέδια που αναδεικνύουν την κίνηση του σώματος των χορευτών, τα οποία είναι εμπνευσμένα από την προσωπική της Resort 2015 συλλογή. Από τα σχέδια που δόθηκαν στη δημοσιότητα, μπορεί κανείς να καταλάβει το αέρινα και πραγματικά ξεχωριστά κοστούμια της δημιουργού ενώ ανυπομονούμε να τα δούμε και πάνω στη σκηνή.

Tags mary katrantzou


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4437 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4003 s // Total time: 2.8440 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X