Η δικαστική διαμάχη της Μελέτη με τη βουλευτή Μαρία Σταυρινούδη


Η δικαστική διαμάχη της Μελέτη με τη βουλευτή Μαρία Σταυρινούδη

Τι συνέβη μεταξύ τους;

Σε δικαστική διαμάχη με την βουλευτή Μαρία Σόδη - Σταυρινούυδη - η οποία προκάλεσε ποικίλα σχόλια με την εμφάνισή της στην ορκωμοσία της - βρέθηκε στο παρελθόν η Ελεονώρα Μελέτη.

Η νέα βουλευτής Χίου, Μαρία Σταυρινούδη Σόδη στο παρελθόν ήταν συνιδιοκτήτρια της εταιρίας "Mastic Spa", της οποίας κεντρικό πρόσωπο στη διαφημιστική καμπάνια, ήταν η Ελεονώρα Μελέτη. Εκείνο το διάστημα, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της "Mastic Spa", ήταν ο πρώην σύζυγος της βουλευτίνας, Γιώργος Σόδης, ενώ η Μαρία Σταυρινούδη Σόδη, ήταν μέλος του διοικητικού της συμβουλίου.

Κάποια στιγμή, η Ελεονώρα Μελέτη, σύμφωνα με το star, είδε πως η εταιρία αδυνατούσε να την πληρώσει. Έτσι, αποφάσισε να καταφύγει στα δικαστήρια, όπου της επιδίκασαν το ποσό των 49.500 ευρώ, τα οποία όμως δεν έλαβε ποτέ.

Όταν η παρουσιάστρια πληροφορήθηκε πως η "Mastic Spa" προχωρά σε εκκαθάριση, κατέθεσε αγωγή εναντίον της, για δόλια πτώχευση. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας (η κυρία Σταυρινούδη-Σόδη και ο σύζυγός της), διαβεβαίωναν τότε πως θέλουν να αποδώσουν τα οφειλόμενα, όμως η οικονομική δυσπραγία δεν τους άφηνε πολλά περιθώρια.

Συμβόλαιο με την "Mastic Spa" όμως, είχε υπογράψει και η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα, η οποία έλαβε τελικά τα χρήματά της (για τα τρία χρόνια που ήταν πρωταγωνίστρια της διαφημιστικής καμπάνιας), αλλά μετά από πολλές πιέσεις και συγκρούσεις.

Tags Μαρία Σόδη - Σταυρινούυδη, Γιώργος Σόδης, ελεονορα μελετη, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6472 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2162 s // Total time: 2.8634 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X