Αργύρης Αγγέλου: "Είμαστε κολλητοί φίλοι με Μακρυπούλια και Καπουτζίδη"


Αργύρης Αγγέλου: "Είμαστε κολλητοί φίλοι με Μακρυπούλια και Καπουτζίδη"

Τι είπε ο ηθοποιός;

Για την αποχή του από την τηλεόραση μετά την επιτυχία του «Παρά Πέντε», το αν έχει σκεφτεί να επιστρέψει στο πατρικό του, αλλά και τις σχέσεις του με την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Γιώργο Καπουτζίδη μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Αργύρης Αγγέλου.

«Έχω να κάνω τηλεόραση τρία χρόνια, γιατί δεν είχα προτάσεις. Τα μισά από αυτά που μου πρότειναν δεν έγιναν ποτέ λόγω της κρίσης. Πέρσι, για παράδειγμα, δεν είχα καμία πρόταση για τηλεόραση», αποκάλυψε στο περιοδικό Like.

Όσο για το αν θα ξαναγύριζε πίσω στη Χαλκίδα και το μανάβικο της οικογένειάς του; «Δεν θα ήταν το καλύτερό μου, αλλά, αν κάποια στιγμή χρειαστεί να κάνω κάτι άλλο για να ζήσω με αξιοπρέπεια, φυσικά και θα το κάνω. Άλλωστε, το άγχος της ανεργίας επισκέπτεται πολύ συχνά τους ηθοποιούς λόγω της φύσης της δουλειάς», εξήγησε.

Τέλος, για τη σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Γιώργο Καπουτζίδη, είπε: «Είμαστε κολλητοί φίλοι. Είναι καλής πάστας άνθρωποι και αυτό για μένα είναι το σημαντικότερο, γι' αυτό και παραμένουν τόσα χρόνια φίλοι μου. Συγκεκριμένα, η Ζέτα είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος»

Tags ζετα μακρυπουλια, Αργύρης Αγγέλου, γιωργος καπουτζιδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4440 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3763 s // Total time: 2.8202 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X