Καλλιστώ Βαρδή: «Είναι άθλιοι. Δεν σεβάστηκαν τον πατέρα μου»


Καλλιστώ Βαρδή: «Είναι άθλιοι. Δεν σεβάστηκαν τον πατέρα μου»

Ζει χρόνια τώρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και το κάνει συνειδητά. Δεν γουστάρει τα media, δεν γουστάρει την φάρα μας και επέλεξε αν και απο καλλιτεχνική οικογένεια να ασχοληθεί με κάτι εντελώς διαφορετικό. Αυτός είναι και ο λόγος που δουλεύει σε δερματολογικό ινστιτούτο.

Η Καλλιστώ έχει ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό. Είναι ίδια ώς χαρακτήρας ο πατέρας της. Είναι απόλυτη, απότομη και πολλές φορές λέει την άποψή της, χωρίς να υπολογίζει το κόστος.

Σήμερα λοιπόν κατά την διάρκεια της κηδείας ήταν πολύ εκνευρισμένη. Σύμφωνα με αναφορές στο blog μας η κόρη του Αντώνη Βαρδή, κόντεψε να έρθει στα χέρια με συγγενείς όταν υποκριτικά έκλαιγαν και χτυπιόντουσαν, ενώ είχαν να επικοινωνήσουν με τον πατέρα της περισσότερα απο δυο χρόνια, ενώ απαγόρευσε και στον Δήμαρχο της περιοχής να μιλήσει. Και ξέρετε γιατί;

Διότι δεν σεβάστηκαν οι τοπικοί άρχοντες αλλά και το γραφείο του Σαμαρά την τελευταία επιθυμία του μουσικοσυνθέτη. Να ταφεί δηλαδή σε δικό του χώρο. Στο σπίτι τους. Εκεί όπου θα στηθεί το ίδρυμα Αντώνης Βαρδής.

Ακούστηκε λοιπόν να λέει :"Αυτό που έκαναν ήταν απαράδεκτο. Είναι άθλιοι. Στερούν απο τον χαμηλοσυνταξιούχο την σύνταξή του και δεν υπογράφουν μια απλή αίτηση για να θάψουμε τον μπαμπά μου εκεί που ο ίδιος ζήτησε να ταφεί. Εκεί απ” όπου θα ξεκινήσει  το ίδρυμα του πατέρα μου. Ένα ίδρυμα που θα βοηθάει άστεγους και ανήμπορους. Όπως αυτούς που ο ίδιος ο πατέρας μου συναντούσε όσο τον κρατούσαν τα πόδια του και τους πήγαινε κουβέρτες και τρόφιμα. Είναι τραγικοί τόσο αυτοί αλλά και η γραφειοκρατία τους".

Tags αντωνης βαρδης, καλλιστω βαρδη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5987 s (279 Queries.) // Parse time: 0.2786 s // Total time: 2.8773 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X