10 τρόποι για ταχύτερη απώλεια κιλών


10 τρόποι για ταχύτερη απώλεια κιλών

10 τρόποι για να χάσετε τα περιττά κιλά εύκολα και γρήγορα  

1. Δεκάλεπτη άσκηση
Ακόμα και με μόνο 10 λεπτά άσκησης κάθε μέρα, είτε με λίγο περπάτημα, είτε δίνοντας λίγη παραπάνω ένταση στις οικιακές δουλειές, είτε ακόμα χορεύοντας θα καταφέρετε να κάψετε 300 περισσότερες θερμίδες την εβδομάδα. Αυτή η τακτική θα οδηγήσει στην σωρευτική απώλεια 4 κιλών το χρόνο, χωρίς καν να το καταλάβετε.

2. Προσλάβετε personal trainer
Εάν έχετε να λογοδοτήσετε σε ένα γυμναστή που ασχολείται αποκλειστικά με εσάς, θα καταφέρετε καλύτερα και περισσότερα αποτελέσματα, από το να έχετε να λογοδοτήσετε μονάχα στον εαυτό σας. Εάν σας φαίνεται κοστοβόρα επένδυση, που ομολογουμένως είναι, μπορείτε να έχετε συνεδρίες μαζί του ανά 15 ημέρες και τις υπόλοιπες να δουλεύετε μόνοι σας τις ασκήσεις που σας έχει υποδείξει. Η ουσία είναι ότι με τον προσωπικό γυμναστή καταφέρνετε να καίτε 600-800 θερμίδες τη φορά, το οποίο σημαίνει 5-10 κιλά το μήνα!

3. Πίνετε νερό
Ο στόχος σας είναι να πίνετε 8-10 ποτήρια νερό την ημέρα, ώστε να μειώσετε το πρήξιμο, να ελαττώσετε την όρεξή σας και να βοηθήσετε στον καθαρισμό του οργανισμού από τις τοξίνες. Η τακτική ενυδάτωση, βοηθάει στην απώλεια βάρους, δεδομένου ότι συχνά μπερδεύουμε την πείνα με τη δίψα και ενώ τελικά διψάμε, καταλήγουμε να τρώμε. Πίνετε ένα ποτήρι νερό, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το γεύμα σας και θα νιώθετε λιγότερη πείνα, ενώ θα καταλήξετε να τρώτε μικρότερες μερίδες, από αυτές που συνηθίζατε.

4. Τρώτε μικρά και συχνά γεύματα
Η κανόνας είναι εδραιωμένος πια και αναφέρεται στην κατανάλωση πολυάριθμων μικρομερίδων την ημέρα, που διατηρούν το μεταβολισμό σε διαρκή εγρήγορση. Επιλέγετε λαχανικά για πολλά από αυτά τα  μικρογεύματα και ενισχύστε έτσι το μεταβολικό σας ρυθμό και την ταχύτητα της απώλειας των κιλών.

5. Κάνετε καθίσματα σε κάθε ευκαιρία
Μια από τις καλύτερες ασκήσεις ενδυνάμωσης είναι τα βαθιά καθίσματα και αν μάλιστα πετύχετε να κάνετε καθημερινά 3-5 λεπτά από την άσκηση, τότε θα αυξήσετε το μεταβολισμό σας σημαντικά, ενισχύοντας έναν από τους μεγαλύτερους μύες του σώματος ενώ θα πετύχετε και άκρως σμιλεμένους γλουτούς. Τέλος, με αυτό τον απλό 3λεπτο τρόπο προσθέτετε ακόμα 1 κιλό στο σύνολο των απωλεσθέντων του χρόνου.

6. Μην υποτιμάτε τις μικρές αλλαγές
Μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σας, όπως είναι το συχνό περπάτημα, το ανέβασμα από τις σκάλες και αντιλαμβανόμενοι τη γυμναστική σαν έναν τρόπο να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και όχι σαν αγγαρεία, θα βοηθήσουν πολύ να χάσετε, ακόμα πιο εύκολα, κιλά. Μην ξεχνάτε πως ό,τι αντιμετωπίζεται σαν αγγαρεία δεν κρατάει για πολύ, ούτε η εφαρμογή του, ούτε και τα αποτελέσματά του.

7. Τρώτε ωμές τροφές
Η ωμοφαγία, είναι ένας εύκολος και έξυπνος τρόπος να γλιτώσετε αρκετές θερμίδες, καθώς γλιτώνετε τα λάδια και τα πρόσθετα υλικά του μαγειρέματος, ενώ λαμβάνετε και περισσότερα θρεπτικά στοιχεία από το κάθε φαγητό, καθώς δεν καταστρέφεται μέρος αυτών, μέσα από τη θερμότητα της μαγειρικής.
Η ωμοφαγία, περιλαμβάνει όλα τα τρόφιμα της φύσης και αποκλείει όλα τα ζωικά παράγωγα. Δεν είναι ομολογουμένως εύκολο να το συνηθίσετε στην αρχή, αλλά ξεκινήστε σταδιακά και θα δείτε μόνοι σας τη διαφορά στο σώμα και την ενέργειά σας.

8. Πηγαίνετε παντού με τα πόδια
Μπορεί να μην έχετε το χρόνο, αλλά τις φορές που έχετε την άνεση του χρόνου, προτιμείστε να πάτε κάπου με τα πόδια και όχι με το αυτοκίνητο ή το μετρό. Αφήστε αυτές τις επιλογές για τις ημέρες που θα είστε πραγματικά κουρασμένοι ή ο καιρός δεν θα σας το επιτρέπει και περπατήστε όσο το δυνατό περισσότερο στην πόλη. Μην χάνετε την ευκαιρία για την πιο φτηνή και απολαυστική άσκηση της ημέρας και την άμεση βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.

9. ...ή με το ποδήλατο
Αν η απόσταση που έχετε να διανύσετε είναι μεγάλη για να τη διανύσετε με τα πόδια, η επόμενη λύση δεν είναι το αυτοκίνητο, αλλά το ποδήλατο. Χρησιμοποιώντας τακτικά το ποδήλατο, καίτε θερμίδες, τονώνετε γλουτούς και μηρούς και χάνετε κιλά με τον πιο αποδοτικό, αφού μετακινήστε κιόλας, τρόπο.

10. Μην τρώτε φαγητό διαίτης
Το φαγητό διαίτης δεν είναι καλό φαγητό. Στερείται βασικών θρεπτικών στοιχείων και δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στο σώμα σας, πέρα από την επιθυμία να φάτε σύντομα κανονικό φαγητό, αφού το μόνο που καταφέρνει είναι να σας αφήσει ανικανοποίητους και καθόλου χορτάτους. Τα συντηρητικά σε αυτές τις τροφές δεν προσφέρουν τίποτα, ενώ, ουσιαστικά, ολόκληρη η ιδέα πίσω από το φαγητό διαίτης είναι απλά ένα διαφημιστικό κόλπο των εταιρειών. Τρώτε απλά και υγιεινά και τότε είναι που θα δείτε διαφορές στο σώμα και τη ζυγαριά σας.

Tags μεταβολισμός, ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΙΛΩΝ, θερμίδες, Δίαιτα, γυμναστικη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0714 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3630 s // Total time: 2.4344 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X