Video Στέλιος Ρόκκος: Του έριξαν παγάκι στο κεφάλι και διέκοψε την συναυλία του στην Λάρνακα


Video Στέλιος Ρόκκος: Του έριξαν παγάκι στο κεφάλι και διέκοψε την συναυλία του στην Λάρνακα

Ξινή του βγήκε η εμφάνιση στο Lush Beach Bar στο Μακένζι…

Ο λόγος για τον Στέλιο Ρόκκο, ο οποίος κατά την ερμηνεία του τραγουδιού «Έμεινα εδώ», δέχθηκε παγάκι στο κεφάλι! Ο Ελλαδίτης τραγουδιστής φανερά ενοχλημένος από το συμβάν που φανέρωνε ασέβεια προς το πρόσωπό του, διέκοψε αμέσως το τραγούδι. Μάλιστα, φρόντισε να εκφράσει με έντονο τρόπο την απαρέσκειά του, καλώντας τον «μάγκα» που το έκανε να ανέβει πάνω στη σκηνή.

Αυτή η εξέλιξη έφερε σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους του γνωστού μαγαζιού, αλλά κυρίως τους θαυμαστές του.  ”Πραγματικά μας έφερε σε πολύ δύσκολη θέση και ντραπήκαμε για λογαριασμό αυτού που το έκανε” ανέφερε χαρακτηριστικά στον “Παρατηρητή” άτομο που παρακολούθησε την συναυλία του γνωστού τραγουδιστή.

«Όπα λίγο… Παιδιά sorry αλλά ήρθε κάτι σκληρό στο κεφάλι μου. Θέλει κάποιος να με κτυπήσει; Είναι πολύ μάγκας; Να έρθει να με κτυπήσει να τελειώνουμε. Ποιός είναι;» είπε αρχικά ο Ρόκκος αμέσως μετά το συμβάν, ενώ την ίδια στιγμή κόσμος που πήγε να τον παρακολουθήσει προσπαθούσε να του δείξει ότι απορρίπτει αυτή την ενέργεια.

Και συνέχισε: «Δεν καταλαβαίνω… Όποιος θέλει να με κτυπήσει, να έρθει πάνω να με κτυπήσει. Αλλιώς να μας αφήσει ήσυχους να καθίσουμε να γουστάρουμε. Γιατί ήρθαμε να γουστάρουμε εδώ. Δεν ήρθαμε εδώ να κάνουμε τους μάγκες, ούτε να μαλώσουμε. Αλλά άμα θέλει να κάνει τον μάγκα, να έρθει να μου τον κάνει εδώ. Ποιός είναι αυτός;».

Ο Στέλιος Ρόκκος κατέληξε λέγοντας με πιο έντονο ύφος τα ακόλουθα: «Έχει κάποιος μάγκας κάτι πιο σκληρό να μου δώσει; Και δεν θέλω να μαζευτούν εδώ διάφοροι. Τον κανονίζω και μόνος μου. Γιατί αν δεν το κάνει τώρα (σ.σ. και δεν ανεβεί στη σκηνή), δεν είναι τόσο μάγκας όσο νομίζει».

Ο γνωστός καλλιτέχνης συνέχισε την ερμηνεία του τραγουδιού, ενώ λίγο αργότερα αποσύρθηκε στο καμαρίνι του για διάλειμμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του “Παρατηρητή”,  εκεί πήγε και τον βρήκε ο «δράστης», ο οποίος του απολογήθηκε.

Tags στελιος ροκκος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1976 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3357 s // Total time: 2.5333 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X