Emblem από τον Montblanc: Η ανεξίτηλη υπογραφή του αιώνιου άνδρα


Emblem από τον Montblanc: Η ανεξίτηλη υπογραφή του αιώνιου άνδρα

Το νέο άρωμα προκαλεί τους νόμους της έλξης μέσα από τη δύναμη της ιστορίας του, την αρμονία, την αρρενωπότητα και τη τόλμη του μπουκαλιού του

Αποδίδει φόρο τιμής της κληρονομιάς του Montblanc, σύμβολο των έξι παγωμένων κοιλάδων που συνορεύουν με την πιο ψηλή κορυφή της Ευρώπης. Από εδώ το Emblem παίρνει τις πιο αριστοκρατικές και επιβλητικές του αξίες: τη σοβαρότητα, την υπεροχή, την ακρίβεια. Η εμβληματική του κληρονομιά αντανακλά ένα τρόπο ζωής, μια τέχνη γοητείας, ζωντάνια, λαμπερότητα και ευθύτητα. Αυτό το άρωμα αποτελεί έμπνευση για τον άνδρα που ξέρει ακριβώς τι θέλει και ξέρει να πετυχαίνει το στόχο του.

Ένα άνδρα του οποίου το κουράγιο, η αυτοπεποίθηση, η σιγουριά και η αυτοπειθαρχία τον οδηγούν στην κορυφή. Παίρνει πάντα τις σωστές αποφάσεις και κάνει πάντα τις σωστές επιλογές.  Έχει πάντα ένα χαλαρό, αλλά κομψό στυλ, αγαπά την πολυτέλεια και προσέχει τις λεπτομέρειες.

Ο άνδρας του Emblem αγαπά τις αυστηρές γραμμές ενός κομψά ραμένου ρούχου, την απόλαυση και την άνεση που προσφέρουν τα Αιγυπτιακά, βαμβακερά υφάσματα. Φέρει ένα φυσικό αέρα κομψότητας. Φοράει Ελβετικό ρολόϊ στο καρπό του και έχει μια πένα Meisterstrück 149 στη τσέπη του σακακιού του. Το άρωμα του είναι το αποτύπωμα της σφραγίδας του. Emblem: το σημείο αναφοράς του.

Το Άρωμα

Οι νότες κορυφής αναβράζουν με ζουμερό πικρό γρέϊπφρουτ. Η κύρια αρμονία αναδύει ζέστη και κρύο μαζί. Κάρδαμο και φύλλα αρτεμισίας και μέντας τραντάζονται από ένα αιφνίδιο κύμα από κόκκους ροζ και μαύρου πιπεριού. Παγωμένα φύλλα βιολέτας αναταράζονται όταν έρθουν σε επαφή με τα οξύ φύλλα κανέλας. Καθαρό πατσουλί δίνει στο άρωμα τη βάση του, τυλιγμένη στην ένταση του ξύλου και του ambroxan.

Tags Emblem, Montblanc, Montblanc Emblem, Ομορφια, αρωμα, ανδρικό αρωμα, perfume, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6155 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2264 s // Total time: 2.8419 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X