H Miranda Kerr επιλέγει Swarovski


H Miranda Kerr επιλέγει Swarovski

To διεθνούς φήμης μοντέλο είναι η μούσα των κοσμημάτων Swarovski.  

Η γοητευτική και ταλαντούχα Miranda Kerr ενσαρκώνει τέλεια τη μοντέρνα και πολυδιάστατη γυναίκα των Swarovski και επιλέχθηκε ως μούσα της για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014/15. Με το εξαιρετικό της στυλ η Miranda είναι ένα από τα σύγχρονα fashion icons και έχει πολλές διαφορετικές πλευρές οι οποίες εκφράζουν ιδανικά τις αξίες της Swarovski. «Η Miranda ήταν μια φυσική επιλογή για τη Swarovski. Εκπροσωπεί μια πολύ σύγχρονη γυναικεία εικόνα, η οποία αναδεικνύει την επωνυμία με τον καλύτερο τρόπο» εξηγεί η Nathalie Colin, Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski.

Ως πρωταγωνίστρια της νέας παγκόσμιας καμπάνιας με την υπογραφή του πασίγνωστου φωτογράφου Steven Meisel, η Miranda δηλώνει: «Λατρεύω την ευελιξία που διαθέτουν οι συλλογές της Swarovski. Τα κοσμήματά της συμβαδίζουν πάντα με την εποχή τους, είναι μέσα στη μόδα και συνάμα διαχρονικά, ώστε να μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ, για σπορ και πιο επίσημες εμφανίσεις».

Η καμπάνια προβάλει τέλεια τις φθινοπωρινές τάσεις στο κόσμημα με πρώτη και κύρια εκείνη που θέλει διαφορετικά μέταλλα να δένουν μαζί και να δημιουργούν ένα μοναδικό ευκολοφόρετο στυλ σαν εκείνο του βραχιολιού Bound που φορά η Miranda στην καμπάνια. Ανάμεσα από τόσες αποχρώσεις του ασημιού, του ροζ αλλά και του κίτρινου χρυσού γιατί να χρειαστεί να επιλέξεις μόνο μία;

Μενταγιόν, βραχιόλια και δαχτυλίδια σε λιτές, λεπτές γραμμές είναι διαθέσιμα σε διάφορα μέταλλα, προσδίδοντας νέες διαστάσεις στην έννοια της ευελιξίας που αποτελεί εμβληματικό στοιχείο πολλών σχεδίων της Swarovski. Αυτή τη σεζόν, τόλμα να συνδυάσεις πολλά όμοια δαχτυλίδια ή βραχιόλια σε διάφορες μεταλλικές αποχρώσεις για το απόλυτο layering. Οι επιλογές και οι πιθανοί συνδυασμοί δεν έχουν τέλος.

Tags MIRANTA KERR, Swarovski


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0636 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3452 s // Total time: 2.4088 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X