Γαλαζοαίματες που έμειναν στην ιστορία για το στιλ τους


Γαλαζοαίματες που έμειναν στην ιστορία για το στιλ τους

Μάθε ποιες είναι.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ GRACE KELLY

Η Grace Kelly ξεχώρισε σαν star του Hollywood αλλά κέρδισε και μία θέση στο παλάτι του Μονακό. Το κομψό ντύσιμό της, της χάρισε μία θέση στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ιστορίας. Τα λευκά γάντια, οι μεγάλες ζώνες που τόνισαν τη μέση της, οι φούστες και τα φορέματα σε Α γραμμή, τα κατάλευκα πουκάμισα και οι τσάντες με το μικρή χειρολαβή ήταν μερικά από τα κυριότερα στοιχεία του στιλ της. Η αριστοκρατική της φυσιογνωμία έδενε αρμονικά με την υψηλή αισθητική της στις ενδυματολογικές της επιλογές δίνοντας την εντύπωση πως αποτελούσαν κομμάτι της προσωπικότητας της. Χωρίς ποτέ να κάνει υπερβολές αναδείκνυε ρομαντικά τη σεξουαλικότητα της εμπνέοντας τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Ο Hermès αφιέρωσε και ονόμασε τη τσάντα Kelly μετά από δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας με αυτή.
 

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΤΟΥ CAMBRIDGE - KATE MIDDLETON

Η Δούκισσα του Cambridge παίζει το παιχνίδι της μόδας με ασφαλείς κυρίως επιλογές, που δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη. Αποφεύγει τις υπερβολές σε χρώματα και γραμμές ενώ η ίδια υποστηρίζει πως αποφασίζει μόνη της για όλα όσα φοράει. Δε διστάζει να επαναλαβάνει τα ίδια κομμάτια συνδυάζοντάς τα με διαφορετικά αξεσουάρ ενώ επιμένει να στηρίζει φανατικά τη Βρετανική μόδα. Επιπλέον πολύ συχνά την έχουμε δει να φοράει κομμάτια από οικονομικά brands όπως Zara και Topshop, γεγονός που την κάνει ακόμα πιο προσιτή. Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους κατάφερε να γίνει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αγαπημένο σύμβολο στιλ και να έχει μία θέση στη λίστα μας.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ DIANA

H θλιμμένη πριγκίπισσα είναι αναμφισβήτητα μία από τις γυναίκες που έχουν μείνει στην ιστορία για την ξεχωριστή της προσωπικότητα αλλά και τη φινέτσα της. Φορέματα, αντιπροσωπευτικά της δεκαετίας του 1990 με έντονους ώμους κυριαρχούσαν ανάμεσα στις επιλογές της, ενώ το βελούδο και ο ταφτάς ήταν από τα υφάσματα που αγαπούσε. Όντας ντροπαλή από τη φύση της, η Diana μέσα από το ντύσιμο έδειχνε σαν να ξεσπάει και να προσπαθεί να πει όλα όσα δεν μπορούσε με τα λόγια. Ήξερε να ντύνεται ανάλογα με τις περιστάσεις ενώ με τη συμπεριφορά της δεν άφηνε περιθώρια για επικρίσεις.


ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ CHARLOTTE

H Charlotte Casiranghi με το πανέμορφο πρόσωπο έχει άψογη αισθητική και αυτό φαίνεται και στις ενδυματολογικές τις επιλογές. Κλασικός χαρακτήρας στο ντύσιμο, χωρίς στιλιστικές εξάρσεις επιμένει στα διαχρονικά κομμάτια και αποφεύγει τα εντυπωσιακά logos. Διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, επιλέγοντας λιτά κομμάτια αλλά στις βραδινές της εμφανίσεις πάντα τη βλέπουμε με ρούχα υψηλής ραπτικής. Το στιλ της προσεγγίζει πολύ το parisian chic ύφος αλλά πρόσφατα ήταν και το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του Gucci για τη συλλογή με τα διαχρονικότερα κομμάτια του Οίκου, ανάμεσα στα οποία είναι και το ιστορικό φουλάρι Flora που φόρεσε η γιαγιά της Grace Kelly κατά τη δεκαετία του 1960.
 

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ RANIA

Η Ράνια στα 23 της χρόνια παντρεύτηκε τον βασιλιά της Ιορδανίας και έτσι έγινε η πιο νέα βασίλισσα στον κόσμο. Τολμάει να κυκλοφορεί χωρίς μπούρκα ενώ επιλέγει ρούχα υψηλής ραπτικής που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της.  Γήινες αποχρώσεις, γεωμετρικές γραμμές με δυναμικό χαρακτήρα, pencil φορέματα και φούστες αποτελούν τις κυριότερες επιλογές της ενώ στην καθημερινότητα προτιμάει τα casual chic σύνολα. Είναι μία σύγχρονη γυναίκα που τολμάει να αντισταθεί σε όλα όσα προστάζει μια συντηρητική κοινωνία όπως αυτή της Ιορδανίας, ενώ κρατάει πάντα τις ισορροπίες, όπως αρμόζει στο αξίωμά της. Η Ράνια επιλέγει επώνυμους Οίκους μόδας και όχι μόνο και όπως χαρακτηριστικά είπε ο Giorgio Armani «έχει το σώμα μοντέλου και το παρουσιαστικό βασίλισσας, τι άλλο να ζητήσει ένας σχεδιαστής μόδας».
 

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ LAETIZIA

Φινετσάτο και παράλληλα σύγχρονο είναι το ντύσιμο της πριγκίπισσας της Ισπανίας με πινελιές που μαρτυρούν ότι γνωρίζει πολύ καλά τη μόδα αλλά και τις τάσεις. Η πριγκίπισσα αγαπάει τα ταγιέρ και τα κοστούμια ενώ συχνά τη βλέπουμε και με κομψά φορέματα σε γραμμή κοκτέιλ. Αποτελεί έμπνευση για όλες τις γυναίκες καθώς οι επιλογές της είναι συμβατές με όλες σχεδόν τις ηλικίες, ενώ η μεσογειακή της ομορφιά αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο μέσα από τις στιλιστικές της επιλογές, που δεν έχουν ίχνος υπερβολής και μαρτυρούν πως είναι ένα απλό κορίτσι που ερωτεύτηκε έναν πρίγκιπα.

Tags Grace Kelly


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3666 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4082 s // Total time: 2.7748 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X