Time To Play


Time To Play

Η PUMA παρουσιάζει τα δύο νέα αρώματα ‘Time To Play’, για γυναίκες και άνδρες, που τονώνουν και αναζωογονούν

Μερικές φορές πρέπει απλά να δεις τα πράγματα αλλιώς για να εντοπίσεις τις διάφορες πιθανότητες. Η PUMA, μάρκα συνώνυμη της επίδοσης και του αθλητισμού, παρουσιάζει δύο νέα αρώματα, ειδικά σχεδιασμένα για να αποτελούν πηγή έμπνευσης, τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες, ώστε να βλέπουν τις καθημερινές τους στιγμές σαν ένα παιχνίδι. Μερικές φορές, παίρνουμε τη ζωή πολύ στα σοβαρά, γι’ αυτό και το άρωμα PUMA Time To Play ενθαρρύνει τους λάτρεις του να προσεγγίζουν τη ζωή με μια πιο παιχνιδιάρικη στάση: ένα παιχνίδι είναι! Παίξ΄το!

PUMA TIME TO PLAY ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
Το άρωμα PUMA Time To Play για γυναίκες είναι ένα κοκτέιλ από παιχνιδιάρικα φρούτα και ζωηρά λουλούδια, το οποίο ολοκληρώνεται με μια άκρως θηλυκή νότα. Το δροσερό, έντονο και ζωηρό άρωμα PUMA Time To Play για γυναίκες σάς εμπνέει ώστε να βρείτε τη διασκέδαση στην καθημερινότητά σας.
Νότες κορυφής: Αρχικά, το ευχάριστο αυτό άρωμα απελευθερώνει νότες από ζουμερά κόκκινα φρούτα και δροσερό λάιμ. Οι αναζωογονητικές νότες από πράσινο μάνγκο προσθέτουν μια τονωτική πινελιά στο άρωμα, ενισχύοντας τον ζωηρό του χαρακτήρα.
Μεσαίες νότες: Στην καρδιά του αρώματος ανθίζει ένα θηλυκό μπουκέτο από πολύχρωμα λουλούδια. Οι εξωτικές νότες του άνθους τιαρέ εμπλουτίζουν τις απαλές και μοντέρνες νότες από τριαντάφυλλο και τις ζωηρές νότες από κρίνα.
Νότες βάσης: Η θηλυκή αυτή σύνθεση βασίζεται σε αισθησιακές νότες από κρεμώδες σανδαλόξυλο και κατευναστικές νότες από κεχριμπάρι. Οι απαλές νότες μόσχου που περιβάλλουν το μείγμα προσθέτουν στο άρωμα μια παρατεταμένη διάρκεια.

PUMA TIME TO PLAY ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ:
Το άρωμα PUMA Time To Play για άνδρες περιλαμβάνει ένα απολαυστικό μείγμα από τονωτικές νότες εσπεριδοειδών, οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με πιο ζεστές, αρρενωπές νότες. Πρόκειται για ένα τονωτικό, καθαρό και αναζωογονητικό άρωμα με ένα εκπληκτικό καινοτόμο μείγμα από αρωματικές νότες που σας δίνει έμπνευση έτσι ώστε να μην παίρνετε τη ζωή πολύ στα σοβαρά και να βρίσκετε διασκέδαση σε κάθε σας στιγμή.
Νότες κορυφής: Το άρωμα ξεκινάει με μια τονωτική και αναζωογονητική διάθεση. Οι δροσερές, καθαρές υδάτινες νότες κορυφής συνδυάζονται με ένα δροσερό κοκτέιλ εσπεριδοειδών από λάιμ, λεμόνι και περγαμόντο, το οποίο ενισχύεται από φρουτώδεις νότες ανανά.
Μεσαίες νότες: Οι νότες στην καρδιά του αρώματος αποτελούνται από δροσερό πράσινο βασιλικό και λαχταριστό πεπόνι και εμπλουτίζονται με μια αρρενωπή νότα από γάλβανο, συμπληρώνοντας, έτσι, το δροσερό ξεκίνημα του αρώματος.
Νότες βάσης: Η φρεσκάδα του αρώματος έρχεται σε αντίθεση με τις πιο θερμές νότες βάσης, ξεκινώντας με κομψές αρωματικές νότες από σανδαλόξυλο σε συνδυασμό με την πλούσια αρωματική ρητίνη, το λάβδανο. Οι νότες από κεχριμπάρι και μόσχο αναμειγνύονται με το πατσουλί και αποτελούν τη βάση αυτού του αρώματος, συντείνοντας στη μακρά διάρκειά του.

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Εμπνευσμένο από τα δύο χρώματα με τα οποία έχει συσχετιστεί η μάρκα PUMA, η εντυπωσιακή συσκευασία με κόκκινο και λευκό είναι συνάμα απλή και τολμηρή. Η χάρτινη εξωτερική συσκευασία και το μπουκάλι των δύο αρωμάτων, και του ανδρικού και του γυναικείου, κοσμούνται από κουκκίδες, που αποτελούν το κυρίαρχο σχέδιο της κολεξιόν αξεσουάρ μόδας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ PUMA TIME TO PLAY ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
Η χάρτινη εξωτερική συσκευασία του γυναικείου αρώματος είναι ματ σε λευκό χρώμα, στο οποίο αποτυπώνονται γυαλιστερές κουκκίδες σε σχήμα διαμαντιών, αισθητές στην αφή. Το γυαλιστερό ανάγλυφο λογότυπο της PUMA με το αιλουροειδές είναι σχεδιασμένο στο κέντρο της εξωτερικής συσκευασίας, σε έντονο κόκκινο χρώμα, αναδεικνύοντας έτσι το λευκό φόντο. Ένα θηλυκό σφαιρικό μπουκάλι φιλοξενεί το άρωμα και φέρει ένα σχέδιο από κουκκίδες που αντικατοπτρίζονται στο κυκλικό σχήμα του μπουκαλιού. Το λογότυπο PUMA σε έντονο κόκκινο χρώμα αποτυπώνεται στο κέντρο του μπουκαλιού.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ PUMA TIME TO PLAY ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ:
Σε αντίθεση με το γυναικείο άρωμα, η χάρτινη εξωτερική συσκευασία του ανδρικού αρώματος είναι σε κόκκινο ματ χρώμα με ανάγλυφες κουκκίδες. Ο εντυπωσιακός αυτός σχεδιασμός παρουσιάζει ένα γυαλιστερό λογότυπο της PUMA με το αιλουροειδές, το οποίο αποτυπώνεται ανάγλυφα στο κέντρο της εξωτερικής συσκευασίας. Το μπουκάλι έχει το ίδιο τετραγωνικό σχήμα με όλα τα υπόλοιπα ανδρικά αρώματα της PUMA, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά φέρει ένα ξεχωριστό σχέδιο με κόκκινες κουκκίδες, με το γνωστό κόκκινο λογότυπο της PUMA στο κέντρο του μπουκαλιού.

Tags αρωμα, PUMA, time to play


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0138 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2846 s // Total time: 2.2984 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X