Η εξέλιξη των καταδυτικών ρολογιών από την Iwc Schaffhausen


Η εξέλιξη των καταδυτικών ρολογιών από την Iwc Schaffhausen

Η IWC συνεχίζει να εξελίσσει τα καταδυτικά ρολόγια. Το 2014 η συλλογή Aquatimer από την IWC Schaffhausen έρχεται με εμπνευσμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, in-house μηχανισμούς και ένα πατενταρισμένο σύστημα της IWC για γρήγορη αλλαγή στο λουράκι.

Για πρώτη φορά, σε αυτή την οικογένεια ρολογιών, εμφανίζεται  ο περίπλοκος μηχανισμός υψηλής ωρολογοποιίας perpetual calendar, με μεγάλη ψηφιακή ένδειξη ημερομηνίας. Για πρώτη φορά, επίσης, βλέπουμε κάσα από χαλκό. Ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας λανσάρει τέσσερις ειδικές εκδόσεις για την υποστήριξη του έργου του Ιδρύματος Charles Darwin και του Cousteau Society.

«Τα Aquatimer είναι μια χαρακτηριστικά αρρενωπή, δυναμική και επαγγελματική σειρά σπορ ρολογιών, με παράδοση από το 1967», εξηγεί ο Georges Kern, CEO της IWC Schaffhausen. «Η επίδραση των κλασσικών σχεδιαστικών στοιχείων και χρωμάτων της ‘κληρονομιάς’ Aquatimer είναι ολοφάνερη. Ωστόσο, ο σχεδιασμός της νέας γενιάς είναι πιο αγνός από εκείνον των προκατόχων της. Εντυπώσεις προκαλεί η νέα, πρωτοποριακή περιστρεφόμενη στεφάνη, σήμα κατατεθέν  των ρολογιών Aquatimer της IWC». Το γεγονός ότι η νέα συλλογή ρολογιών Aquatimer παρουσιάζεται στα πανέμορφα  νησιά Galapagos δεν είναι τυχαίο. «Πολύ λίγα μέρη στη γη φιλοξενούν τόσο συναρπαστική ποικιλία ζώων και φυτών σε ξηρά  και θάλασσα,  όσο αυτό το μοναδικό αρχιπέλαγος», συνεχίζει ο Georges Kern. «Τα ρολόγια Aquatimer, είναι ο τέλειος σύντροφος για απαιτητικές αποστολές μέσα και έξω από το νερό, και βρίσκονται στο στοιχείο τους σε αυτόν το φυσικό παράδεισο». Η ίδια η IWC Schaffhausen δεσμεύεται, ως οικολογικά υπεύθυνη εταιρεία, και επιδιώκει μια εταιρική στρατηγική που βασίζεται στην αειφόρο ανάπτυξη. Ως κατασκευαστής ρολογιών υψηλής ποιότητας που ξεχωρίζουν για τη διαχρονική αξία τους, η ελβετική εταιρεία αισθάνεται υποχρεωμένη να συμβάλλει στη διατήρηση του εύθραυστου οικοσυστήματος των νησιών Galapagos. Για αυτό το λόγο, στηρίζει και χορηγεί το Ίδρυμα Charles Darwin και την έρευνα του, η οποία υιοθετεί μια επιστημονική προσέγγιση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα νησιά Galapagos. Την ίδια δέσμευση έχει και η IWC απέναντι στην Cousteau Society, που είναι αφιερωμένη στη συνέχιση του ερευνητικού έργου του Jacques Cousteau (1910-1997) και τη συντήρηση των θαλασσών. Μέσα από το μοναδικό φωτογραφικό και κινηματογραφικό του έργο που  απεικονίζει την πλούσια ποικιλία της θαλάσσιας ζωής, ο Γάλλος δύτης μπήκε στα σπίτια εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο με την πιο δημοφιλή του τηλεοπτική σειρά  “The Undersea World of Jacques Cousteau”. Ένας παθιασμένος μηχανικός, εφευρέτης, ερευνητής και κινηματογραφιστής, που έφερε στο προσκήνιο την ανάγκη για την προστασία του γαλάζιου πλανήτη, όσο κανένας άλλος. 

Πληροφορίες:
VE Very Exclusive Nicosia – 22752502
VE Very Exclusive Limassol -25582807

Tags ρολοι, ρολογια, καταδυση, IWC Schaffhausen, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9645 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3407 s // Total time: 2.3052 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X