Φεύγει ο Κριστόφ Λεμέρ από τον Hermes


Φεύγει ο Κριστόφ Λεμέρ από τον Hermes

Ο ιστορικός οίκος αλλάζει σελίδα. Ποιος θα είναι ο επόμενος καλλιτεχνικός διευθυντής;

Ήταν το 2010, όταν ο ταλαντούχος σχεδιαστής ανέλαβε τα ηνία του οίκου για την γυναικεία ένδυση, μετά την αποχώρηση του Jean Paul Gaultier. Σήμερα, ανακοίνωσε επίσημα πως η συλλογή για την κολεξιόν άνοιξη /καλοκαίρι 2015, που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στο Παρίσι, θα είναι η τελευταία του για τον οίκο.

«Το να δουλεύω για τον οίκο Hermès ήταν μεγάλη μου χαρά καθώς και μια τεράστια εμπειρία, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο. Είμαι περήφανος για τα όσα χτίσαμε μαζί. Το δικό μου όμως brand ολοένα και μεγαλώνει και είναι τώρα η στιγμή που θέλω πραγματικά να αφοσιωθώ σε αυτό πλήρως», είπε στη δήλωση του ο ίδιος.

Ένας άνθρωπος που σε μια κρίσιμη και άτυχη αποχώρηση του πρώην σχεδιαστή του οίκου, αποτέλεσε τον άμεσο αντικαταστατή του και χωρίς να χάσει χρόνο που θα κόστιζε στον οίκο, τον οδήγησε εύστοχα σε πλήρη κερδοσκοπία.

Ένα έμπιστο, ταλαντούχο και αξιόπιστο μέλος της ομάδας Hermès που όλοι έχουν να λένε και να εύχονται τα καλύτερα για αυτόν.

«Είμαι πολύ ευγνώμων στον Christophe, για το πάθος με το οποίο καταπιάστηκε και εμπλούτισε την έκφραση του οίκου σε ότι αφορά το γυναικείο πρετ-α-πορτε. Υπό την καλλιτεχνική του διεύθυνση, το ατελιέ του ανανέωσε την αισθητική του οίκου και παρήγαγε πολύ ικανοποιητικά και οικονομικά αποτελέσματα. Του εύχομαι τη μεγαλύτερη επιτυχία σε ότι αφορά το δικό του brand, το οποίο ξέρω ότι αγαπάει πολύ και του ταιριάζει» ήταν η επίσημη δήλωση του Axel Dumas, ως επίσημου επικεφαλής του οίκου.

Tags Hermès


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2916 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4313 s // Total time: 2.7229 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X