«Απατεώνισες» οι Ελληνοαργεντίνες


«Απατεώνισες» οι Ελληνοαργεντίνες

Η Ομοσπονδιακή διοίκηση δημοσίων εσόδων της Αργεντινής ανακάλυψε μεγάλη απάτη με τα τουριστικά πακέτα που αφορούσαν το Μουντιάλ της Βραζιλίας και ήδη έχει επιβάλει πρόστιμα σε πάνω από 100 άτομα. Ανάμεσά τους και οι διάσημες Ελληνοαργεντίνες της εξέδρας.  

Χιλιάδες ήταν οι Αργεντίνοι που ταξίδεψαν στη γειτονική Βραζιλία κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου για να δουν από κοντά την "αλμπισελέστε". Ωστόσο απ' ότι φαίνεται όμως οι απάτες με τα πακέτα των εισιτηρίων δεν έλειψαν.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Cadena3" της Αργεντινής,  η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Δημοσίων Εσόδων της χώρας (AFIP) διεξήγαγε έρευνα μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ όσο αφορά τα τουριστικά πακέτα που αγοράστηκαν από τους φιλάθλους σε σύγκριση με το εισόδημα που δήλωναν στην εφορία. Η συλλογή στοιχείων μέχρι στιγμής αφορά περίπου 2000 φορολογούμενους και σύμφωνα με τα όσα ανακάλυψε η AFIP πάνω από 100 άτομα αγόρασαν πακέτα τα οποία κόστιζαν πολύ περισσότερο από το ετήσιο εισόδημά τους!

Ανάμεσα στους "απατεώνες" ήταν οι ελληνικής καταγωγής διάσημες φίλαθλοι της Αργεντινής, Βικτώρια και Στεφανία Ξιπολιτάκης, καθώς και η πρώην σύντροφος του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ρόσιο Ολίβα.

Στην ουσία δηλαδή, ενώ δήλωναν ετήσιο εισόδημα από 4.500 έως 6.500 ευρώ, αγόρασαν τουριστικά πακέτα για τη Βραζιλία που κόστιζαν από 3.500 μέχρι και 9.000 ευρώ και γι΄αυτό το λόγο τιμωρήθηκαν από την AFIP.

O οργανισμός συνεχίζει τις έρευνες καθώς πιστεύει πως είναι πολύ περισσότεροι οι φίλαθλοι που εξαπάτησαν το σύστημα. Όσοι τελικά θεωρηθούν ένοχοι πέρα από το πρόστιμο που θα κληθούν να πληρώσουν, δεν θα αποκλειστούν και από επόμενους αγώνες της ομάδας.

Δεν θα πρέπει ωστόσο να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο το όλο σενάριο να έχει πάρει διαστάσεις απλά και μόνο για την προβολή των εν λόγω κυριών. Όπως και να 'χει θα περιμένουμε εξελίξεις.

Tags ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΑΠΑΤΗ, μουντιαλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6189 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3531 s // Total time: 2.9719 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X