Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής ελληνικού πρωταθλήματος που παίζει σε ταινία πορνό!


Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής ελληνικού πρωταθλήματος που παίζει σε ταινία πορνό!

Βγήκε την Παρασκευή στα περίπτερα και τώρα δεν ξέρει πού να κρυφτεί

Τρύπα για να κρυφτεί αναζητά ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Κριστιάν Ρικάρντο ντα Κόστα, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Β΄ Εθνικής και από την Παρασκευή βλέπει τη φωτογραφία του να φιγουράρει στα περίπτερα, μιας και ο Δημήτρης Σειρηνάκης, έβγαλε τη νέα του ερωτική ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής!

Τίτλος της ταινίας, "Η εκδίκηση γνωστού ποδοσφαιριστή", και σ’ αυτήν ο ντα Κόστα που είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και πατέρας δύο παιδιών, παίζει τον… εαυτό του.

Η ταινία έχει ήδη προκαλέσει σάλο, αφού έχουν κλέψει τις εντυπώσεις οι ερωτικές επιδόσεις του ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος πάλι δηλώνει ότι τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν αρκετά χρόνια πριν και τώρα που βγήκε στα περίπτερα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

"Τον Δημήτρη τον γνωρίζω περίπου εννέα χρόνια και είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Πριν από αρκετό καιρό, περίπου επτά χρόνια, κάναμε αυτά τα γυρίσματα μαζί με κάποιες γυναίκες και μάλιστα είχα υπογράψει συμβόλαιο και είχα πάρει και πολλά χρήματα. Όμως τα χρόνια πέρασαν και δεν περίμενα ότι κάποια στιγμή η ταινία θα κυκλοφορούσε στα περίπτερα. Έμαθα ότι βγήκε νέα ταινία του Σειρηνάκη κι έπαθα πλάκα, αφού μπήκα στο ίντερνετ και είδα παντού φωτογραφίες μου. Η γυναίκα μου που είναι Ελληνίδα έχει τρελαθεί εντελώς, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τον σταματήσω, γιατί όταν γυρίσαμε τα πλάνα είχα υπογράψει συμβόλαιο. Ωστόσο, είμαι παντρεμένος, έχω παιδιά και όπως καταλαβαίνεις η κυκλοφορία της ταινίας έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην οικογένειά μου", είπε.

Μάλιστα σκέφτεται μέχρι και να εγκαταλείψει την Ελλάδα, αφού όπως λέει μετά από αυτό καμία ομάδα δεν θα τον θέλει.

Πάντως η ταινία του Σειρηνάκη δεν είναι η πρώτη εμπειρία του ντα Κόστα με τον… κινηματογράφο. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είχε εμφανιστεί και στην ταινία "Η Κληρονόμος" με την Σμαράγδα Καρύδη, εκεί όμως είχε παίξει μπάλα στα γήπεδα και όχι στο… κρεβάτι.

Tags Κριστιάν Ρικάρντο ντα Κόστα, Δημήτρης Σειρηνάκης, ποδοσφαιριστής, πορνο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5538 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2191 s // Total time: 2.7729 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X