Πάτε διακοπές: Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ετοιμάσετε τις αποσκευές σας


Πάτε διακοπές: Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ετοιμάσετε τις αποσκευές σας

Οι συμβουλές της Delsey για να ετοιμάσετε τις αποσκευές των διακοπών

Παρόλο που υπάρχουν πολύ ελαφριές αποσκευές, όπως για παράδειγμα οι σειρές U-LITE και HELIUM της DELSEY, εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντικό να προσέχετε τι πακετάρετε έτσι ώστε να παραμένετε εντός των επιτρεπόμενων κιλών.  Ως εκ τούτου, ακολουθείστε τις πιο κάτω συμβουλές και εγγυόμαστε πως δεν θα έχετε  ξανά διογκωμένη βαλίτσα – με τα μισά αντικείμενα να μην χρησιμοποιηθούν ποτέ κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας!

Η λίστα με τα απαραίτητα
Σημειώστε εκ των προτέρων τι προτίθεστε να πάρετε μαζί σας στο ταξίδι και αποθηκεύστε κάπου τη λίστα αυτή. Την επόμενη φορά που θα προγραμματίσετε ταξίδι, θα πρέπει μόνο να βεβαιωθείτε πως έχετε βάλει τα απαραίτητα και να ρυθμίσετε τα υπόλοιπα ανάλογα με τη διάρκεια και τον προορισμό του ταξιδιού σας.
Ξεχάστε τα συνολάκια
Αφού θα έχετε συμβουλευθεί την πρόγνωση για τον καιρό, συνδυάστε τα ρούχα σας από βασικά κομμάτια που μπορούν εύκολα να φορεθούν το ένα με το άλλο χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, και αφήστε πίσω κομμάτια που τσαλακώνονται ή που λεκιάζουν πολύ εύκολα.  Στο χώρο που θα εξοικονομήσετε,  θα μπορείτε να συμπεριλάβετε ένα δυο πιο εξεζητημένα κομμάτια!
Μην ξεχάσετε τα αντικείμενα πολλαπλών χρήσεων
Το τζιν σακάκι ή την κασμιρένια πασμίνα για τα δροσερά βράδια ή τον υπερβολικό κλιματισμό σε κλειστούς χώρους. Την αναδιπλούμενη τσάντα την οποία μπορείτε να παίρνετε μαζί στα ψώνια σας, στην παραλία ή για να φέρετε πίσω τις αγορές σας από το ταξίδι.  Τα καφτάνια που μπορούν να φορεθούν τη μέρα ενώ μπορούν εύκολα να μεταμορφωθούν σε βραδινό σύνολο με την προσθήκη του κατάλληλου αξεσουάρ.
Αχ, η αγωνία του να επιλέξεις παπούτσια…..
Πρώτα από όλα, πάρτε το πιο αναπαυτικό σας ζευγάρι  που ταιριάζει με τα πιο πολλά σας ρούχα.   Αποφύγετε τις μπότες ή τα ψηλοτάκουνα που παίρνουν πάρα πολύ χώρο στη βαλίτσα, ή αν πρέπει, φορέστε τα κατά την διάρκεια της πτήσης. Με άλλα λόγια, προσαρμόστε τον βασικό συνδυασμό ανάλογα με τον προορισμό του ταξιδιού σας: 1 ζευγάρι παπούτσια για περπάτημα + 1 βραδινό ζευγάρι + το αγαπημένο σας!
Ένα τσαντάκι για τα καλλυντικά σας
Ανάλογα με τη διάρκεια του ταξιδιού σας, φροντίστε να πάρετε μαζί σας τα απαραίτητα καλλυντικά… Αν θα μείνετε σε ξενοδοχείο, πιθανότατα το σαμπουάν, το μαλακτικό και το shower gel να σας παρέχονται στο μπάνιο σας!  Όσον αφορά τα υπόλοιπα, εισήγησή μας είναι όπως επιλέξετε προϊόντα πολλαπλών χρήσεων όπως τα ακόλουθα που μας προτείνει η Lancôme:
Kαθαριστικό Eau Micellaire Douceur κατάλληλο για πρόσωπο, μάτια και χείλη.
Eνυδατική κρέμα Hydra Zen BB με ελαφριά κάλυψη ΚΑΙ αντηλιακή προστασία. 
Όσον αφορά το μακιγιάζ τρία είναι τα βασικά: Μάσκαρα για όγκο, ρουζ σε μπρονζέ απόχρωση και φυσικά το κραγιόν σας. Εννοείται πως το αγαπημένο σας καλοκαιρινό άρωμα δεν πρέπει να μείνει ποτέ πίσω!
Τα αξεσουάρ που αλλάζουν τα πάντα
Διαλέξτε αυτά που μπορούν μεταμορφώσουν τα καθημερινά σας ρούχα σε εντυπωσιακά βραδινά σύνολα. Για παράδειγμα – μεγάλα faux κομμάτια του λαιμού για να αναδείξουν ένα βαθύ ντεκολτέ, μεγάλα σκουλαρίκια μαζί με ένα απλό μπλουζάκι, ζώνη που αναδεικνύει τη μέση, μια χρωματιστή ή χρυσή clutch bag που θα δώσει τη ξεχωριστή νότα που χρειάζεται ένα απλό μαύρο φόρεμα…

Για αυτές που ακόμη σκέφτεστε να πάρετε  μαζί σας όλη σας την γκαρνταρόμπα, απλά να θυμάστε ότι όσο πιο λίγα κομμάτια πάρετε μαζί σας, τόσο περισσότερο χώρο θα έχετε για να μεταφέρετε πίσω τα ψώνια σας και τα δώρα γι’ αυτούς που αγαπάτε!

Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές που να φορούν τις αποσκευές σας, επισκεφθείτε το
http://www.delsey.com.cy/the-experience/delsey-tips

Βίντεο για τα digital μέσα – με χρήσιμες συμβουλές και βήμα βήμα πως πρέπει να πακετάρεται μία βαλίτσα…
 


 

Tags αποσκευες, βαλιτσα, καλοκαιρι, Διακοπές


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0790 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2766 s // Total time: 3.3557 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X