Άντρη Καραντώνη: Αβέβαιο θεωρείται πλέον το μέλλον της στην τηλεόραση!


Άντρη Καραντώνη: Αβέβαιο θεωρείται πλέον το μέλλον της στην τηλεόραση!

 Τι λένε οι φήμες και τι το κανάλι;

Από τη στιγμή που στα πλάνα του Mega είναι η κατάργηση της πρωινής ζώνης, αβέβαιο θεωρείται πλέον το μέλλον της συμπαρουσιάστριας του Παναγιώτη Δημόπουλου. Τι λένε οι φήμες και τι το κανάλι;

Σεζόν ήταν και τέλειωσε για την Άντρη Καραντώνη. Η απόφασή της να εγκαταλείψει τη σιγουριά που της πρόσφερε το κρατικό κανάλι -με την παρουσίαση δικής της εκπομπής- για να μετακινηθεί στο πρωινό του Mega ως συμπαρουσιάστρια του Παναγιώτη Δημόπουλου, απ’ ό,τι φαίνεται, θα τη βγάλει εκτός παιχνιδιού από τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το κανάλι, κάνει δεύτερες σκέψεις για το «Καλημέρα Κύπρος» αφού τα αποτελέσματα, όσον αφορά το κομμάτι της τηλεθέασης, δεν ήταν τα αναμενόμενα.
Στις σκέψεις των ιθυνόντων του Mega, λένε οι πηγές μας, είναι να εγκαταλείψουν εντελώς την ιδέα μιας infotainment εκπομπής και να επιστρέψουν στο μοντέλο της «Νέας Mέρας» που παρουσίαζε η Κατερίνα Αγαπητού και ο Δημήτρης Σούγλης και που βασιζόταν αποκλειστικά στην ενημέρωση. Με βάση των νέων δεδομένων, το όνομα της Άντρης Καραντώνη αφαιρείται εντελώς από τη λίστα των παρουσιαστών του καναλιού, εκτός κι αν αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο πρότζεκτ που ίσως να ετοιμάζει ο σταθμός για τη νέα σεζόν.

Κάποιες άλλες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το όνομά της συζητήθηκε για την παρουσίαση των backstage του δεύτερου κύκλου των καλλιστείων Star Κύπρος-Feel Fantastic ή ακόμα και για μία θέση στην κριτική επιτροπή. Προς το παρόν ένα μεγάλο ερωτηματικό βρίσκεται δίπλα από το όνομά της χωρίς ωστόσο το κανάλι να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει την είδηση.

Ακόμα και το όνομα του παρουσιαστή που ίσως αναλάβει την πρωινή μονόωρη – όπως σχεδιάζουν – ενημερωτική ζώνη βρίσκεται στον αέρα αφού τα πλάνα για τον Παναγιώτη Δημόπουλο έχουν να κάνουν περισσότερο για βραδινό αλά τύπου «Βράδυ» talk show.

Πηγή: TV Μανία

Tags αντρη καραντωνη, παναγιωτης δημοπουλος, διασημοι, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2006 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3236 s // Total time: 2.5242 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X