Μη χειρουργικό λίφτινγκ με νήματα


Μη χειρουργικό λίφτινγκ με νήματα

Ανάπλαση προσώπου και σώματος με γρήγορο και ανώδυνο τρόπο  

Η σύγχρονη αισθητική-πλαστική χειρουργική αναζητά συνεχώς νέες μεθόδους για την αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος. Η εφαρμογή της τεχνικής τοποθέτησης νημάτων στο δέρμα για διόρθωση της χαλάρωσης αποτελεί μια πρωτοποριακή μέθοδο που προσφέρει άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ενδείκνυται για άτομα που θέλουν ν’ αποφύγουν τις κλασικές επεμβατικές μεθόδους λίφτινγκ, είναι ανώδυνη και δεν αφήνει σημάδια ή ουλές στο δέρμα. Η διαδικασία τοποθέτησης των νημάτων συνήθως διαρκεί 30-60 λεπτά, γίνεται στο ιατρείο με απλή εφαρμογή αναισθητικής κρέμας, δεν απαιτεί νοσηλεία ούτε και αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες.

Η τεχνολογία PDO Νημάτων Ανάπλασης (PDO Lifting Theads) βασίζεται στη χρήση των φυσικών γραμμών τάσεως του δέρματος και έχει παρόμοιο αποτέλεσμα με το χειρουργικό λίφτινγκ. Τα νήματα κατασκευάζονται από πολυγαλακτικό οξύ, ένα πλήρως απορροφήσιμο υλικό, γεγονός που εγγυάται φυσικό αποτέλεσμα.

Εισάγοντας τα νήματα στο δέρμα, επιτυγχάνουμε άμεση βελτίωση στην εμφάνιση. Έπειτα από 10-14 ημέρες αρχίζει η σύνθεση με τις φυσικές πρωτεΐνες του σώματος (κολλαγόνο και ελαστίνη), η οποία συνεχίζεται καθ’ όλη την περίοδο διατήρησης των νημάτων στο σώμα (μέχρι και 240 μέρες). Τα αισθητικά αποτελέσματα συνήθως διαρκούν μέχρι 24 μήνες.

Με τη χρήση του νήματος ενεργοποιούμε τη σύσφιξη που έχει χάσει ο γερασμένος ιστός. Χάρη στην ταχεία απορρόφηση του νήματος, δεν υπάρχει πρόβλημα ουλών ή επιπλοκών. Οι κύριες ενδείξεις για τη χρήση των PDO Νημάτων Ανάπλασης είναι:

Πρόσωπο
- Κάθετες και οριζόντιες ρυτίδες στο μέτωπο
- Φρύδια
- Σακούλες των κάτω βλεφάρων
- Ρυτίδες στις παρειές
- Αναμόρφωση των ρινοπαρειακών πτυχών
- Ρυτίδες κάτω από ζυγωματικά
- Διπλοσάγονο

Λαιμός
- Γραμμές και ρυτίδες του δέρματος πάνω στον λαιμό και το ντεκολτέ

Σώμα
- Χαλαρωμένος ιστός σε βραχίονες, μασχάλη, στήθος, κοιλιακή χώρα, γλουτούς, έσω επιφάνεια μηρών, έσω επιφάνεια γονάτων, πρόσθια επιφάνεια γονάτων (ρυτιδιασμένο δέρμα), έξω επιφάνεια μηρών

Το γεγονός ότι η τοποθέτηση νημάτων είναι μη επεμβατική τεχνική, δεν παρουσιάζει επιπλοκές ή δυσφορία και έχει άμεσα αποτελέσματα την καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλή και ενδεχομένως στο άμεσο μέλλον να διεκδικήσει κυρίαρχη θέση στην αισθητική ιατρική καθότι τα αποτελέσματα που προσφέρει είναι όμοια με αυτά των χειρουργικών μεθόδων. Η εφαρμογή των νημάτων μπορεί να συνδυαστεί με τις κλασικές ενέσιμες θεραπείες προσώπου (Botox ή Υαλουρονικό) ενώ υπάρχουν θεραπευτικά πρωτόκολλα που συστήνουν την ταυτόχρονη χρήση νημάτων και αυτόλογης μεσοθεραπείας με PRP (πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια).

ΤΟΥ ΔΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΑΛΚΙΤΗ
Πλαστικός - Αισθητικός Χειρουργός
Συνεργάτης του American Medical Center
www.drchalkitis.com

Tags προσωπο, ΛΙΦΤΙΝΓΚ, ΝΥΣΤΕΡΙ, χειρουργειο, ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, γιατρός, αισθητικη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6157 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2144 s // Total time: 2.8301 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X