Tea Tree Hair Lotion Keravis & Tea Tree Oil


Tea Tree Hair Lotion Keravis & Tea Tree Oil

Αγωγή για πρόληψη της τριχόπτωσης

Ιδανικό για κανονικά προς λιπαρά μαλλιά, με ειδική σύνθεση που περιλαμβάνει ένα μείγμα από βιταμίνες, μέταλλα και ενεργά βότανα. Τα βασικά συστατικά είναι το έλαιο Melaleuca Alternifolia (Tea Tree), λεβάντα, τσουκνίδα και ρίγανη. Ενδυναμώνει, τονώνει και δρα ενυδατικά τόσο στα μαλλιά όσο και στο τριχωτό της κεφαλής, ενώ παράλληλα δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για κανονική τριχοφυΐα.

Εμπλουτισμένο με Keravis, ένα πανίσχυρο συστατικό νέας γενιάς που αποκαθιστά τη δύναμη και την λάμψη, ενώ ενυδατώνει και αναδομεί τη δομή της τρίχας. Ευχάριστο άρωμα Tea Tree Oil.
 

Χρήση: Λούστε τα μαλλιά με Tea Tree Special Shampoo και στην συνέχεια ταμπονάρεται με πετσέτα. Απλώστε το περιεχόμενο της αμπούλας με το απλικατέρ στα μαλλιά, κάνοντας μασάζ μέχρι να απορροφηθεί εντελώς. ΜΗΝ ΞΕΒΓΑΛΕΤΕ. Για καλύτερα αποτελέσματα επαναλάβετε τη διαδικασία μέρα παρά μέρα για 20/30 ημέρες και στη συνέχεια προχωρήστε στην πλήρη θεραπεία (σαμπουάν + αμπούλα) δυο φορές την εβδομάδα για περίπου 6 μήνες. Επαναλάβετε τη θεραπεία περιοδικά ανάλογα με τα αποτελέσματα.

Tags μαλλιά, τριχοπτωση, Ομορφια, Tea Tree Hair Lotion Keravis & Tea Tree Oil, hair, LOVELY HAIR, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6467 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4917 s // Total time: 4.1383 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X