Cellular Radiance Night Cream: Υποδεχθείτε την αυγή με λαμπερή επιδερμίδα


Cellular Radiance Night Cream: Υποδεχθείτε την αυγή με λαμπερή επιδερμίδα

Η La Prairie με υπερηφάνεια παρουσιάζει τη Cellular Radiance Night Cream, μια εντατική περιποίηση νυκτός που ενυδατώνει, περιποιείται και αποκαθιστά τη λάμψη και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας

Πολυτελείς υφές που χαρίζουν λάμψη, "εργάζονται" καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με σκοπό να ανανεώσουν και να αναγεννήσουν τις φυσικές λειτουργίες της επιδερμίδας, μέσα από ένα ειδικό μείγμα συστατικών: Caprooyl Τετραπεπτίδιο-3, Τριπεπτίδιο-1 και εκχύλισμα Άγριας Γλυκοπατάτας.

Συνδυαζόμενα τα συστατικά αυτά σταθεροποιούν τη λειτουργία του δεσμού χορίου-επιδερμίδας για σταθερότητα και σφριγηλότητα κι επίσης βοηθούν στη διατήρηση της συνοχής μεταξύ των πρωτεϊνών του δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του κολλαγόνου, της ελαστίνης, της φιμπρονεκτίνης και της λαμινίνης για μειωμένη εμφάνιση των ρυτίδων. Ένα σύμπλεγμα δέσμευσης της υγρασίας παρόμοιο σε αυτό που υπάρχει φυσικά στην επιδερμίδα, ενισχύει τη διατήρηση της υγρασίας, δεσμεύοντας το δέρμα σα μαγνήτης, δημιουργώντας μια δεξαμενή υγρασίας. Επιπροσθέτως, εκχυλίσματα από παπάγια απολεπίζουν ήπια, προσφέροντας μια διαυγή επιδερμίδα, ενώ το δέρμα βρίσκεται σε κατάσταση αποκατάστασης κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η υγρασία αναπληρώνεται, η ελαστικότητα αποκαθίσταται και η λάμψη μεταδίδεται μέσω του λίθου μαρμαρυγία και υγρών κρυστάλλων, που επιτρέπουν να ξυπνήσετε με όμορφη, πιο φωτεινή και πιο λαμπερή επιδερμίδα.

Η νέα Cellular Radiance Night Cream ολοκληρώνει την υπάρχουσα Radiance Collection, η οποία αποτελείται από τα Cellular Radiance Concentrate Pure Gold, Cellular Radiance Cream και Cellular Radiance Eye Cream, προφέροντας μοναδική λάμψη, ημέρα και νύχτα, για όποιον ποθεί τη λάμψη της νεανικής επιδερμίδας.

Τρόπος εφαρμογής:
• Εφαρμόστε τη νύχτα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ μετά τον καθαρισμό και την τόνωση.
• Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.
• Χρησιμοποιήστε την πάνω από το Cellular Radiance Concentrate Pure Gold ή όποιον άλλο ορό la prairie της επιλογής σας.


 

Tags La Prairie, La Prairie Cellular Radiance Night Cream, Cellular Radiance Night Cream, face, beauty, night cream, προσωπο, Ομορφια, κρεμα νυχτας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9439 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3688 s // Total time: 2.3127 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X