Tips για να γίνεις η καλύτερη κουμπάρα που θα μπορούσε να έχει η κολλητή σου


Tips για να γίνεις η καλύτερη κουμπάρα που θα μπορούσε να έχει η κολλητή σου

Όλα όσα θα πρέπει να ξέρεις για τις αρμοδιότητές σου, αλλά κυρίως, 5 συμβουλές που θα σε ανακηρύξουν την «Καλύτερη Κουμπάρα της Χρονιάς»  

1. Καλά στέφανα: ουσιαστικά το βασικότερο χρέος σου είναι να αλλάξεις τα στέφανα και τις βέρες. Κάνε λίγη εξάσκηση πριν την μεγάλη μέρα ώστε να εξοικειωθείς με τις κινήσεις και να μην σε πιάσει το άγχος την στιγμή του μυστηρίου.

2. Οργανώσου και μάζεψε κουράγιο για το τρέξιμο που ακολουθεί: Εκτός από το συμφωνητικό γάμου, έχεις να αναλάβεις τον στολισμό της εκκλησίας, τα στέφανα, τις λαμπάδες, το μπουκάλι με τα ποτήρια, τα κουφέτα, τον δίσκο και τον ιερέα (που καλό θα ήταν να τον έχεις πληρώσει πριν αρχίσει το μυστήριο). Οργανώσου σωστά, φτιάξε τις απαραίτητες λίστες και ζήτα τη γνώμη της νύφης και του γαμπρού.

Μη ξεχάσεις σε όλο αυτό το διάστημα να φωτογραφίζεις τα αστεία και γλυκά στιγμιότυπα των προετοιμασιών του γάμου. Μπορεί την ημέρα εκείνη να υπάρχει φωτογράφος, αλλά όλο το προηγούμενο διάστημα είναι στο χέρι σου. Φρόντισε να έχεις ένα mini άλμπουμ έστω και στο Instagram, και μετά το πέρας της μεγάλης ημέρας, τύπωσε τις φωτογραφίες και χάρισέ τες στο ευτυχές ζεύγος. Θα σε ευγνωμονούν.

3. Πρόβα νυφικού: Περιοδικά, Internet και μαγαζιά είναι στη διάθεσή σου για να βοηθήσεις την νύφη να διαλέξει το ιδανικό νυφικό. Καλό θα ήταν επίσης το φόρεμά σου να ταιριάζει με το στυλ του νυφικού της φίλης σου. Δεν θέλεις να μοιάζεις παράταιρη έτσι; Φυσικά μην ξεχνάς ότι εκείνη είναι η βασίλισσα της βραδιάς κι όχι εσύ! Οπότε προτίμησε κάτι «ήσυχο».

4.Κρίση, με πιάνει κρίση: Η φίλη σου που εξαιτίας του άγχους οργώνει όλο το σπίτι και σκέφτεται σοβαρά να το παίξει η Ελληνίδα «Νύφη το’ σκασε», μη σκας. Ψυχραιμία. Κάνε της αέρα, δώσε της ένα ποτήρι νερό, κάνε αστεία να ξεχαστεί κι αν δεις πως το παρακάνει, δώσε της ένα- δυο σφηνάκια να καλμάρει. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον γαμπρό, αλλά στη δική του περίπτωση με περισσότερη ρέγουλα.

5. Ξύπνα τον animateur που κρύβεις μέσα σου: Είτε είναι για το Bachelor του γαμπρού (και το Bachelorette της νύφης), είτε είναι για την ώρα του γλεντιού, θυμήσου πως ο ρόλος σου δεν είναι μόνο εμψυχωτικός αλλά και ξεσηκωτικός. Μετά τον εθιμοτυπικό χορό του ζευγαριού είναι η σειρά σου να ανέβεις στην πίστα και να παρασύρεις όλους τους καλεσμένους σε ένα ξέφρενο γλέντι άλα Ελληνικά.

Tags κουμπαρα, Γαμος, Νυφη, φιλια, ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3006 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4588 s // Total time: 2.7594 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X