Aqua Vita: Δίνει ζωή στην επιδερμίδα


Aqua Vita: Δίνει ζωή στην επιδερμίδα

Κρέμα εντατικής ενυδάτωσης, αναζωογόνησης και προστασίας από την πρόωρη γήρανση

Η Apivita σάς παρουσιάζει το νέο πρόσωπο της Aqua Vita, που ήρθε για να δώσει ζωή στο δικό σας πρόσωπο! Όπως γνωρίζουμε όλοι, ο ρόλος του νερού στην επιδερμίδα είναι καταλυτικός. Διατηρεί την υγεία των κυττάρων, εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία της επιδερμίδας και αυξάνει τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητά της, προστατεύοντας έτσι από την πρόωρη γήρανση. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι η πρόωρη γήρανση ευθύνεται ως επί το πλείστον για τη γήρανση, τότε συνειδητοποιούμε πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε το δέρμα μας από την απώλεια υγρασίας, 24 ώρες το 24ωρο.

Για να προσφέρουμε στην επιδερμίδα την προστασία που τόσο χρειάζεται, απαιτείται δραστική ενυδάτωση, ενισχυμένη με αντιοξειδωτικά συστατικά. Για τον σκοπό αυτόν η Apivita ανέπτυξε τη νέα Aqua Vita, την ολοκληρωμένη της πρόταση για Εντατική Ενυδάτωση, Αναζωογόνηση και Προστασία από την Πρόωρη Γήρανση, με υψηλά ποσοστά φυσικών συνθέσεων που αγγίζουν το 98%.

Η νέα AQUA VITA

  • Προσφέρει άμεση ανάκτηση της υγρασίας που χάνει η επιδερμίδα καθημερινά (24ωρη ενυδάτωση) αλλά και αύξηση της ικανότητας διατήρησής της.
  • Αποκαθιστά και διατηρεί τη νεανικότητα και την ομορφιά της επιδερμίδας.
  • Προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και την περιβαλλοντική ρύπανση.

Εντατική ενυδάτωση χάρη στις φυτοενδορφίνες λυγαριάς εγκεκλεισμένες σε κυκλοδεξτρίνη και λιποσώματα, σε νανογαλάκτωμα βιταμινών C και Ε.
Προστασία από την πρόωρη γήρανση χάρη στο βραβευμένο πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης και στο έγχυμα από ελληνικό τσάι του βουνού.
Ολιστική φροντίδα αναζωογόνησης χάρη στο 100% καθαρό βιολογικό αιθέριο έλαιο γεράνι.

Tags προσωπο, ενυδατωση, Ομορφια, face, hydration, beauty, apivita, aqua vita


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0787 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3217 s // Total time: 2.4004 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X