Οι μεθυσμένες του Ασκοτ


Οι μεθυσμένες του Ασκοτ

Σοκαριστικές φωτογραφίες που οι γυναίκες θα ήθελαν αμέσως να διαγράψουν.  

Οι βασιλικές ιπποδρομίες του Ασκοτ είναι μια παράδοση που κρατάει αιώνες. Η Βασίλισσα βρίσκεται στην πρώτη θέση, εστεμμένοι παρελαύνουν, εντυπωσιακά καπέλα με γυναικεία κεφάλια μετέχουν σε έναν... ιδιότυπο διαγωνισμό και ρωμαλέα άλογα που είναι προπονημένα για να εντυπωσιάζουν το κοινό.

Και στο παρασκήνιο τι γίνεται; Πώς συμπεριφέρονται οι καθημερινοί Άγγλοι που αποφασίζουν να πάρουν μέρος στη γιορτή; Οι φωτογραφίες που ανήρτησε η Daily Mail είναι ενδεικτική: πίνουν, πίνουν και ξαναπίνουν. Το εντυπωσιακό είναι ότι πρωταγωνιστές στην ξέφρενη οινοποσία (και όχι μόνο με οίνο) είναι γυναίκες κάθε ηλικίας.

Πεσμένες στο χορτάρι, σε ημιλυπόθυμη κατάσταση, ή σε πλήρη αφασία προσπαθούν να συνέλθουν από το... σούρωμα ή απλώς συνεχίζουν να πίνουν μέχρι τελικής πτώσεως.

Οι συντηρητικοί θεατές των ιπποδρομιών του Άσκοτ λένε πως το πράγμα χρόνο με το χρόνο γίνεται χειρότερο με αποτέλεσμα να εκφυλίζεται ο θεσμός. Αρκετοί είναι αυτοί που φτάνουν στο σημείο να σκέφτονται ακόμα και την κατάργησή του. Κάτι που θα ήταν έγκλημα καθοσιώσεως για τους πατροπαράδοτους Βρετανούς..

Tags ΑΣΚΟΤ, βασίλισσα, ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ, αλκοόλ, αγγλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3426 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3723 s // Total time: 2.7149 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X