Chanel, Perfection Lumiere Velvet: Το make up που λειαίνει τις ατέλειες!


Chanel, Perfection Lumiere Velvet: Το make up που λειαίνει τις ατέλειες!

To Στούντιο Δημιουργίας της Chanel δημιούργησε το Perfection Lumiere Velvet, ένα πολύ ανάλαφρο μέικ-απ σαν \"δεύτερο δέρμα\" που λειαίνει και χαρίζει φυσική, ομοιόχρωμη επιδερμίδα και βελούδινο ματ φινίρισμα

Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

Η υδάτινη υφή του Perfection Lumiere Velvet προσαρμόζεται με την ανάλαφρη παρουσία του στις ανάγκες της κανονικής και μικτής επιδερμίδας με τάση λιπαρότητας. Αυτό το εξαιρετικά απαλό υγρό μέικ-απ γίνεται στη στιγμή ένα με την επιδερμίδα, εξασφαλίζει φυσικό πουδρέ ματ φινίρισμα και σας κάνει να ξεχνάτε ότι έχετε μακιγιαριστεί. Το σύμπλεγμα Perfect Skin Affinity που περιέχει έχει τέλεια χημική συγγένεια με την επιδερμίδα και διατηρεί το κράτημα του χρώματος και τη λάμψη του όλη μέρα.

Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Οι πούδρες με εφέ λείανσης που επέλεξαν τα Εργαστήρια Chanel καλύπτουν τις ατέλειες που παρουσιάζει η επιφάνεια της επιδερμίδας και λειαίνουν στη στιγμή τους πόρους. Οι σκούρες κηλίδες και οι κοκκινίλες καλύπτονται ομοιόμορφα χωρίς να «βαραίνουν» την επιδερμίδα χάρη στο πατενταρισμένο σύμπλεγμα Perfect Light Control  (συνδυασμός από δύο ημισφαιρικές και ημιδιάφανες πούδρες). Σε ένα δευτερόλεπτο, η επιδερμίδα αποκτά ένα βελούδινο ματ φινίρισμα που την αναδεικνύει υπέροχα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Απλώστε το Perfection Lumiere Velvet πάνω από την καθημερινή σας φροντίδα, χωρίς να χρησιμοποιήσετε σφουγγαράκι ή πινέλο. Ανακινήστε πολύ καλά το μπουκάλι πριν τη χρήση για να διατηρήσετε τον ανάλαφρο και αέρινο χαρακτήρα της υφής. Εφαρμόζετε το προϊόν με τα δάχτυλα και το σβήνετε από το εσωτερικό του προσώπου προς τα έξω. Δουλεύοντας μικρές ποσότητες μέικ-απ στα επίμαχα σημεία, μπορείτε να προσαρμόσετε το αποτέλεσμα μακιγιάζ και να τελειοποιήσετε την κάλυψη.

Tags μεικ απ, Ομορφια, προσωπο, face, beauty, make up, chanel, Chanel Perfection Lumiere Velvet, Perfection Lumiere Velvet


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6545 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2111 s // Total time: 2.8656 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X