Χρήστος Λούλης: «Πίστεψα ότι είμαι κάτι σημαντικότερο από αυτό που ήμουν»


Χρήστος Λούλης: «Πίστεψα ότι είμαι κάτι σημαντικότερο από αυτό που ήμουν»

Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του και η πορεία του έχει μέχρι στιγμής μόνο σταθερά ανοδικά βήματα. Εκτός από καλός ηθοποιός, είναι και καλός οικογενειάρχης αφού έχει αποκτήσει ένα γιο με την Έμιλυ Κολιανδρή.

Ο λόγος για τον Χρήστο Λούλη, ο οποίος μίλησε για τους κινδύνους που κρύβει το επάγγελμά του αλλά και για τη ζωή του ως παντρεμένος. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος που κρύβει η υποκριτική σύμφωνα με τον ηθοποιός είναι να κάνεις λανθασμένη εκτίμηση του εαυτού σου: «Να πιστέψεις ότι είσαι κάτι σημαντικότερο από αυτό που είσαι. Ή ότι δεν είσαι καθόλου σημαντικός. Μου έχουν συμβεί και τα δύο κατά καιρούς, αλλά προσπαθώ να ισορροπώ ανάμεσά τους. Με πίστη, δηλαδή, στην μοναδικότητά μου, αφήνομαι να παρασυρθώ, μαζί με άλλους, από τα νερά του ποταμού όπου έχω βουτήξει.», αποκάλυψε στην Real.

Όσο για το αν του πάει ο γάμος, δήλωσε: «Και ναι και όχι. Είναι θέμα στιγμών. Η καθημερινότητα με τις υποχρεώσεις και τις δουλειές μας κάνει την σχέση λίγο πιο πεζή. Αλλά είναι μεγάλη ζεστασιά για τον άνθρωπο η οικογένεια. Πόσο μάλλον ένας αληθινός σύντροφος και συνοδοιπόρος για μια ζωή».

Tags χρηστος λουλης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0054 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3292 s // Total time: 3.3346 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X