Chocoland: Σκέτος πειρασμός!


Chocoland: Σκέτος πειρασμός!

To ζαχαροπλαστείο Chocoland by Temptaste είναι εμπνευσμένο από τις παριζιάνικες πατισερί και το θαυμαστό κόσμο του Τιμ Μπάρτον!

Ο ίδιος ο χώρος είναι λες και βρίσκεται σε συνεχόμενη κίνηση με τις λιχουδιές του να σε παρασέρνουν σ’ ένα μεθυστικό κόσμο γεύσης και γλυκάδας! Ένας καθαρόαιμος παράδεισος της σοκολάτας, που έγινε με πολύ μεράκι και αγάπη. «Είναι ένας χώρος προέκταση της εικαστικής μου δουλειάς, που συνδυάζει το ονειρικό με το πραγματικό, πάντα σε αναζήτηση μίας νέας ουτοπίας», δηλώνει χαρακτηριστικά η Αντριάνα. Σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη Αντώνη Χαραλάμπους (βραβευμένος σεφ) δημιουργήθηκε αυτό το πανέμορφο σκηνικό με κύριο χαρακτηριστικό στοιχείο την οροφή, η οποία φαίνεται να «λιώνει» και να γεμίζει τους τοίχους!

Sweet dreams!
Έπιπλα και φωτιστικά είναι όλα custom made σ’ ένα παιχνίδι κλίμακας, για να δημιουργήσουν και να τονίσουν την ατμόσφαιρα του παραμυθένιου κόσμου του μαγαζιού. Τα χρώματα είναι έντονα σε ορισμένα σημεία και ουδέτερα ρομαντικά σε κάποιες άλλες λεπτομέρειες του χώρου. Μαζί με τις χρωματιστές του λιχουδιές, δημιουργείται ένας ονειρεμένος παράδεισος που σε βάζει σε γλυκούς πειρασμούς που δύσκολα αφήνεις! Interior Design: Dispa by Adriana Patsalou

Info: Chocoland by Temptaste Τηλ.: 24668702, οδός Ηνωμένων Εθνών, Λάρνακα

Tags chocoland, gourmet, γευση, ζαχαροπλαστειο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7843 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3320 s // Total time: 2.1163 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X