Αφρόλουτρο & Body Milk: Τα νέα προϊόντα για το σώμα από τον Κορρές!


Αφρόλουτρο & Body Milk: Τα νέα προϊόντα για το σώμα από τον Κορρές!

Το νησί της Σαντορίνης αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης για τη νέα σειρά περιποίησης σώματος Κορρές!

Το Ασύρτικο Σαντορίνης μεταφέρει στα νέα προϊόντα Κορρές το διακριτικό, γλυκό άρωμα της ποικιλίας, όπως έχει διαμορφωθεί από το ηφαιστειογενές έδαφος και τη θαλάσσια αύρα. Νότες πράσινου μήλου, κίτρου, ροδάκινου μαζί με τη χαρακτηριστική μεταλλικότητα… ένα φρέσκο άρωμα ανθισμένων αμπελώνων και αναμνήσεων ελληνικού καλοκαιριού.

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ
Εξαιρετικά ενυδατικό αφρόλουτρo, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Το εκχύλισμα Ασύρτικου Σταφυλιού Σαντορίνης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας. Οι πρωτεΐνες Σιταριού σχηματίζουν ένα προστατευτικό φιλμ, διατηρώντας σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας, ενώ η Αλθαία περιέχει ουσίες με καταπραϋντικές και μαλακτικές ιδιότητες.

BODY MILK
Γαλάκτωμα σώματος, πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, πηγή ενέργειας για την επιδερμίδα. Το εκχύλισμα Ασύρτικου Σταφυλιού Σαντορίνης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας. Το βιολογικό Αμυγδαλέλαιο ελληνικής παραγωγής, η προβιταμίνη Β5, το βούτυρο Karité και τα βιολογικά εκχυλίσματα ενεργής Αλόης και Αλθαίας προσφέρουν σημαντική ενυδατική, μαλακτική και καταπραϋντική δράση.

 

Tags ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ, body milk, body, beauty, Σώμα, Ομορφια, κορρες, korres, αμπελη σαντορίνης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3042 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2469 s // Total time: 2.5510 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X